Floris Hulshoff Pol - 10 oktober 2022

Kyndryl en Teradata werken nauwer samen

Kyndryl en Teradata werken nauwer samen image

Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, en Teradata, het verbonden multi-cloud dataplatform voor ondernemingsanalysebedrijf, hebben een strategisch wereldwijd partnerschap aangekondigd om klanten te helpen bij het toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) en datamoderniseringstechnieken in hun omgevingen om de bedrijfsresultaten te versnellen en de time-to-value te versnellen.

De bedrijven combineren Kyndryl's data- en AI-services en infrastructuurbeheermogelijkheden met Teradata's high-performance cloudanalyse- en dataplatform om klanten te helpen bij het moderniseren en migreren van hun on-prem datawarehouses naar de cloud met hyperscalerplatforms.

Kyndryl en Teradata zullen ook samenwerken om klanten te helpen AI te gebruiken om betere inzichten en resultaten te halen uit hun hybride en multi-cloud data-omgevingen door het ontwerpen, mogelijk maken en ondersteunen van enterprise data-moderniseringsoplossingen.

“Kyndryl heeft een lange geschiedenis in het ondersteunen van grote bedrijfskritieke omgevingen voor onze klanten. We zijn verheugd om samen te werken met Teradata, een vertrouwde en gewaardeerde technologiepartner voor veel klanten, die een best-in-class analyse- en dataplatform biedt voor ondernemingen over de hele wereld. zei Nicolas Sekkaki, Applications, Data & AI global practice leader voor Kyndryl. "We kijken ernaar uit om onze samenwerking te verdiepen, zodat we meer waarde en resultaten kunnen leveren die bedrijven helpen transformeren en concurreren in hun bedrijfstakken en over de hele wereld."

De bedrijven verwachten meer waarde voor klanten te creëren met nieuwe mogelijkheden die Kyndryl's diensten en knowhow verenigen, waaronder advies, implementatie en beheerde diensten, zodat gezamenlijke klanten de grootste waarde kunnen halen uit het Teradata VantageCloud-analyse- en dataplatform.

"Deze samenwerking combineert de ongeëvenaarde analysemogelijkheden van Teradata en meer dan 40 jaar ervaring in gegevensbeheer met het vermogen van Kyndryl om teams van hooggekwalificeerde personen samen te brengen voor het ontwerp, de implementatie, de implementatie en de doorlopende operaties van een gemoderniseerde IT-omgeving", aldus Lisa Stewart. , Senior Vice President, Worldwide Partners and Alliances bij Teradata. "Deze gezamenlijke expertise stelt onze klanten in staat om meer bruikbare inzichten en hogere waarde uit hun gegevens te halen door middel van geavanceerde analyses en AI/ML-initiatieven."

Kyndryl en Teradata zullen zich ook richten op het leveren van branchespecifieke analysediensten, aangezien ze de moderniseringsproblemen en -behoeften van klantgegevens aanpakken in belangrijke verticale sectoren, waaronder de productie-, communicatie-, financiële diensten-, detailhandel- en CPG-industrieën.