Teus Molenaar - 02 november 2022

Cloudera Partner Network is nu actief

Cloudera Partner Network is nu actief image

Cloudera, een hybride databedrijf, heeft het Cloudera Partner Network aangekondigd, een opnieuw ontworpen partnerprogramma dat partners erkent en beloont voor hun bijdrage aan het go-to-market-succes van Cloudera.

Cloudera Partner Network omvat een op competenties gebaseerde, puntengestuurde aanpak om gebruik te maken van uitgebreide programmamogelijkheden, uitgebreidere tools en ondersteuning, en toonaangevende incentives en promoties.

Het programma is ontworpen om partners te helpen hun klanten te begeleiden bij het toepassen van moderne datastrategieën op basis van het Cloudera hybride dataplatform. Cloudera Partner Network vervangt het Cloudera Connect-partnerprogramma.

"Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons nieuwe markten en klanten te bereiken. Investeren in het kanaal betekent dat meer bedrijven, in alle branches, verder kunnen gaan dan data om hun bedrijf te versnellen", zegt Rachel Tuller, Head of Global Partner Strategy and Alliances.. "Partners stimuleren de groei voor ons, terwijl ze hun klanten helpen het meeste uit hun gegevens en inzichten te halen, in elke cloud. We hebben naar hun feedback geluisterd, hun behoeften geëvalueerd en een nieuw programma gelanceerd dat is ontworpen om hen te helpen gedijen in een steeds competitiever wordende markt Cloudera Partner Network vertegenwoordigt een verhoogde investering in het kanaal om ervoor te zorgen dat elke partner tastbare waarde ontleent terwijl we samen blijven groeien."

Veeam On BN week 22-23 Alleen DI Leaders FOBT2023 | Banner vierkant - REGISTER
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023