Wouter Hoeffnagel - 04 november 2022

Ingram Micro brengt producten van Moochies op de markt

Ingram Micro brengt producten van Moochies op de markt image

Ingram Micro, internationaal distributeur en leverancier van technologische diensten en oplossingen bundelt de krachten met Moochies, gespecialiseerd op het gebied van mobiele smartwatches. De producten van Moochies zijn hierdoor verkrijgbaar in de volledige Benelux.
 
De producten van Moochies zijn gefocust op zo vrij mogelijk bewegen zonder de veiligheid te verliezen. De mobiele smartwatches bieden een GPS tracking, videobelfunctie, belfunctie en sms functie, en kunnen SOS meldingen afgeven. Moochies heeft niet alleen de mobiele smartwatch ontworpen, maar is ook verantwoordelijk voor cloud development en app development van haar producten. Het assortiment van mobiele smartwatches bestaat uit de Connectlijn, het premium Odysseylijn en het binnenkort te introduceren senioren Proximalijn. Ook biedt Moochies verschillende accessoires aan. De volledige productlijn van Moochies beschikt over plastic neutraal certificering.

"Ik ben zeer enthousiast over de toevoeging van Moochies aan het assortiment van Ingram Micro en ik ben ervan overtuigt dat we het, samen met Moochies, tot een succes gaan maken", aldus Joram Sluijter, Senior Business Unit Manager Components & Mobility Ingram Micro.

Veel vraag vanuit consumentenmarkt

"Met het toevoegen van Moochies aan ons portfolio benutten we een marktkans met producten waar veel vraag voor is vanuit de consumentenmarkt", licht Sluijter toe. "Moochies is een uitstekende toevoeging op ons assortiment. Ingram Micro is voortdurend op zoek naar de juiste  aanvullingen op het bestaande assortiment. Vanuit de markt is een groeiende vraag naar producten uit dit segment en dan voornamelijk mobiele smartwatches met tracking- en communicatiefunctie voor kinderen en ouderen die minder kwetsbaar zijn dan de bekende smartphones. Moochies heeft hier de ideale oplossing voor. De huidige oplossingen zijn geschikt voor kinderen en zeer binnenkort wordt een horloge geïntroduceerd voor ouderen."
 
“We zijn verheugd om samen te werken met Ingram Micro als onze distributiepartner voor de Benelux. De vraag naar verbonden wearables in Europa is de afgelopen 18 maanden aanzienlijk toegenomen, en werken met Ingram Micro, een kwaliteitsdistributeur voor ons wereldwijd, is een natuurlijke fit. Ingram Micro heeft een fantastische reputatie als marktleider, wat perfect synergetisch is met ons als een bekende leider in wearables voor kinderen", zegt Louis Dade, Head of Sales EMEA & APAC bij Moochies Technologies.

SLTN Vierkant Progress Communications BW start week 17 tm 19
Netgear banner liggend start week 14