Wouter Hoeffnagel - 14 november 2022

Zuidwester selecteert SLTN als ICT-partner

Zuidwester selecteert SLTN als ICT-partner image

Voor het uitbesteden van haar ICT-dienstverlening is Zuidwester op zoek gegaan naar een deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorgsector. Na een uitgebreid selectietraject kiest de selectiecommissie unaniem voor SLTN.

Zuidwester is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij ondersteunen hen in het hebben van regie op het eigen leven, op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling.

  • De keuze is in de selectiefase gevallen op SLTN door;
  • In het selectietraject te laten zien dat ze goed kunnen luisteren, maar vooral ook proactief meedenken over invulling van de ICT-oplossing en de ICT-dienstverlening.
  • Ervaring in de zorg en specifiek ook de gehandicaptenzorg.
  • Binnen alle geledingen binnen de SLTN-organisatie is de kennis in huis waar Zuidwester naar op zoek is.
  • Betrokkenheid bij diverse zorginnovaties wat aansluit bij de wensen van Zuidwester.

Van servicedesk en monitoring tot beheer

De ICT-dienstverlening die SLTN gaat leveren bestaat uit een 1ste- en 2de-lijns servicedesk, service integratie (SPOC), monitoring en beheer technische infrastructuur, technisch applicatiebeheer, monitoring en beheer Microsoft 365 tenant, beheer werkplekomgeving inclusief back-up en ten slotte het beheer printomgeving.

Eugene Tuijnman (foto), CEO SLTN: “Zuidwester is vanuit een uitgebreid selectietraject op zoek gegaan naar een partner die hen ook als organisatie verder gaat helpen op ICT-vlak. We zijn dan ook enorm trots dat we op basis hiervan unaniem zijn gekozen als de ICT Partner voor Zuidwester. We kijken uit naar de prettige samenwerking met Zuidwester om samen de verdere stappen te gaan maken!”