Wouter Hoeffnagel - 23 november 2022

Integratie van Interxion in Digital Realty afgerond

Integratie van Interxion in Digital Realty afgerond image

Nadat Digital Realty in maart 2020 het Nederlandse Interxion overnam, is in september dit jaar Interxion opgegaan in het datacenterbedrijf na een organisatiebrede rebranding. De integratie van Interxion in Digital Realty is nu afgerond.

Nu de wereldwijde digitalisering doorzet, ziet Digital Realty een verschuiving in de prioriteiten van klanten. De hoeveelheid gegevens die tegenwoordig wordt gecreëerd blijft groeien, volgens het bedrijf grotendeels aangedreven door Data Gravity. Volgens de Data Gravity Index DGx creëren bedrijven tegen 2024 gegevens met een snelheid van 1,4 miljoen gigabyte per seconde.

PlatformDIGITAL

De integratie van Digital Realty en Interxion leidt tot het ontstaan van PlatformDIGITAL. "Met PlatformDIGITAL, ons wereldwijde datacenterplatform, bieden wij klanten een veilige ontmoetingsplaats voor hun gegevens, waar gegevens worden uitgewisseld, geoptimaliseerd, verbonden en gecontroleerd op zowel lokaal als wereldwijd niveau. Met dit platform hebben klanten toegang tot de connected datagemeenschappen die voor hen van belang zijn, en kunnen zij hun digitale transformatieproces voortzetten en wereldwijd uitbreiden via een footprint van meer dan driehonderd datacenters."

Dit was een van de uitgangspunten bij het ontwikkelen van de nieuwe visuele identiteit van Digital Realty. Het nieuwe logo staat voor een ontmoetingsplaats waar bedrijven, technologieën en gegevens samenkomen. Het staat voor een betrouwbare en veilige plek die flexibiliteit biedt aan klanten.

Klaar voor de toekomst

De wereld blijft groeien, net als onze klanten. De afhankelijkheid van technologie, data en connectiviteit zorgt voor nieuwe, efficiënte manieren om samen te komen. Met een opgefrist merk wil Digital Realty weerspiegel waar het bedrijf voor staat: een plek die veilig en beschermd is, maar toch open en flexibel. Het nieuwe merk reflecteert op het verleden, maar duidt ook op verandering in de toekomst. Digital Realty staat voor de samenwerkingen die essentieel zijn om de wereld samen vooruit te helpen - een plek waar morgen samenkomt.

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14