Floris Hulshoff Pol - 30 november 2022

Deloitte: VAST Data vijfde snelst groeiende Amerikaanse tech bedrijf

Deloitte: VAST Data vijfde snelst groeiende Amerikaanse tech bedrijf image

All-flash file & object storage specialist VAST Data is uitgeroepen tot het vijfde snelst groeiende Amerikaanse technologiebedrijf in de 2022 Deloitte Technology Fast 500 lijst. De lijst is gebaseerd op omzetgroei van 2018 tot 2021. Het snelst groeiende bedrijf van allemaal was Vir Biotechnology met een groei van 125.138 procent. Vir ontwikkelt behandelingen voor infectieziekten op basis van het stimuleren van de immuniteitsprocessen van het lichaam.

VAST noteerde een groei van 14.985 procent met zijn all-flash Universal Storage-filer toepassing.

VAST wordt geleid door CEO Renen HallakVoor de 1e  helft van 2022 is VAST Data 58x sneller gegroeid dan de branche, aangezien organisaties de branche omarmen en een nieuwe architectuur voor hun data verstoren. Voordat hij VAST Data oprichtte, leidde Hallak de architectuur en ontwikkeling van een all-flash array bij XtremIO, vanaf het begin tot meer dan een miljard dollar aan inkomsten, terwijl hij optrad als VP R&D en leiding gaf aan een team van meer dan 200 ingenieurs.

Hallak: "VAST Data is het snelst verkopende bedrijf voor enterprise-infrastructuursoftware in de geschiedenis en deze erkenning door Deloitte bevestigt onze ongekende groei nog meer."

 

 

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024