Floris Hulshoff Pol - 21 december 2022

Cohedron kiest Ictivity als IT service provider

Cohedron kiest Ictivity als IT service provider image

Cohedron heeft Ictivity voor de komende drie jaar geselecteerd als nieuwe beheerder van de IT-werkplek. Na een offertetraject koos Cohedron voor Ictivity als nieuwe IT service provider vanwege haar ervaring, capaciteit en uitgebreide certificering. Ictivity wordt verantwoordelijk voor onder andere user management, het beheren van Microsoft 365 samenwerkingsapps en het bieden van trainingen en e-learnings voor de medewerkers van Cohedron. Daarnaast biedt Ictivity IT-support aan alle medewerkers. Assetmanagementpartner ARP is verantwoordelijk voor het gereedmaken en onderhouden van de laptops.

Met de nieuwe samenwerking wil Cohedron het IT-werkplekbeheer naar een hoger niveau tillen. Een van de uitgangspunten is het significant terugdringen van het aantal vragen van medewerkers. Gebruikerstevredenheid is daarom een belangrijk onderdeel van het partnership. Om dit te verhogen, fungeert Ictivity naast IT service provider ook als single point of contact voor alles wat te maken heeft met printers en wifi. Gebruikers hebben zo één aanspreekpunt voor al hun IT-gerelateerde vragen. Een ander uitgangspunt is het verbeteren van de onboarding van nieuwe medewerkers. Het adoptieprogramma van Ictivity, met onder andere een e-coach en online leerportaal, gaat hieraan bijdragen. Het doel is om ervoor te zorgen dat medewerkers een warm welkom krijgen en met een goed gevoel snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Jeroen Ekkel, CEO Cohedron: “Ik ben erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Ictivity. Wij vinden het belangrijk dat een IT service provider in de rol van gebruikersondersteuning snel en goed antwoord geeft op IT-vragen van medewerkers. Ictivity heeft eindgebruikerstevredenheid hoog in het vaandel staan en daarom hebben wij er alle vertrouwen in dat ze dit gaan realiseren. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat we ook bij Ictivity kunnen aankloppen voor grote IT-projecten.”

Dominique Frison, accountmanager bij Ictivity: “We zijn blij dat we het beheer van de digitale werkomgeving voor Cohedron uit handen kunnen nemen. Voor Cohedron is het belangrijk om medewerkers optimaal te ondersteunen in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Een goed werkende IT-omgeving, vlotte onboarding van nieuwe medewerkers en snelle support zijn daarbij belangrijk. Dit sluit aan bij de visie van Ictivity, namelijk dat IT er voor de gebruiker is en niet andersom. Wat dat betreft zijn we een goede match en ik kijk dan ook uit naar een fijne samenwerking.”