Redactie - 30 december 2022

Aankondiging veranderingen Dutch IT Media 2023

Aankondiging veranderingen Dutch IT Media 2023 image

Dutch IT Media, het meest hoogwaardige Tech en IT-platform van Nederland en Vlaanderen, kondigt grote veranderingen aan voor 2023. Platform Dutch IT Channel blijft qua naam ongewijzigd, platform Executive-People.nl zal binnenkort van naam veranderen in Dutch IT Leaders.nl. Dutch IT Media exploiteert de beide platformen: Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders.

DIT_MEDIA_Logo_RGB_FC.png DIT_CHANNEL_Logo_RGB_FC.png DIT_LEADERS_Logo_RGB_FC.png

Binnenkort zullen beide platformen volledig gerestyled en mobile first worden. Er komen opgefriste logo's en er is een extra hoofdredacteur aangesteld voor Dutch IT Leaders. Dutch IT Channel is een multimediaal platform dat zich richt op het IT-kanaal en de professionele gebruikers daarvan, terwijl Dutch IT Leaders zich richt op IT-beslissers en businessmanagers van bedrijven met 50 of meer werknemers in Nederland. Het opgetelde bereik van beide platformen is momenteel ruim 100.000 unieke bezoekers per maand. In 2023 zal er extra geïnvesteerd worden in online marketing en video-proposities, met meer dynamische korte video talkshows en interviews, highlight video's en snippets voor social promotion en branding. Bekijk de vernieuwde partnermogelijkheden en de laatste bezoekcijfers.

Blue_Modern Game Button Twitch Panel.png

De standaard Partner in Business pakketten in de presentatie zijn ter indicatie, samenwerkingen zijn veelal tailor made. Meer informatie en voorstellen op maat, mail naar: f.vertregt@dutchitchannel.nl of bel: +31610946545

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29