Wouter Hoeffnagel - 26 januari 2023

Microfix is onderdeel van EyeTi 

Microfix is onderdeel van EyeTi  image

Microfix wordt onderdeel van EyeTi. Microfix is een onafhankelijke serviceprovider voor reparaties van IT hardware, printer en telecom apparatuur voor de zakelijke markt, zowel binnen als buiten garantie.

Microfix is opgericht in 1991 en beschikt over locaties in Leiden en Amsterdam. Het bedrijf richt zich naast het binnen en buiten garantie repareren van producten van alle grote merken zoals Apple, HP, Dell en Lenovo, op het ondersteunen van bedrijven en overheidsinstellingen met garantieuitbreidingen en levensduurverlenging van hun apparatuur.  

Groei versnellen

Met de samenwerking tussen Microfix en EyeTi willen de partijen de groei van Microfix versnellen. De partijen willen de propositie van Microfix uitbreiden en de dienstverlening van het bedrijf verduurzamen. Microfix wordt een zelfstandig bedrijf binnen EyeTi waarbij alle medewerkers werkzaam blijven en de dienstverlening onveranderd doorgang vindt.

Tom Coehorst, directeur van EyeTi, zegt: "We zien veel kansen in de samenwerking tussen de bedrijven die onderdeel zijn van EyeTi en Microfix. De dienstverlening is complementair, wat in combinatie veel toegevoegde waarde biedt. De toevoeging van Microfix aan onze groep biedt grote mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.” 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024