Floris Hulshoff Pol - 06 maart 2023

IBM en Cohesity beschermen data met Storage Defender

IBM en Cohesity beschermen data met Storage Defender image

IBM en Cohesity kondigen een nieuwe samenwerking aan om tegemoet te komen aan de kritieke behoefte die organisaties hebben aan meer gegevensbeveiliging en veerkracht in hybride cloudomgevingen. Door gegevensbescherming, cyberweerbaarheid en gegevensbeheermogelijkheden van beide bedrijven te combineren, zal IBM zijn nieuwe IBM Storage Defender-oplossing lanceren, waarin de gegevensbescherming van Cohesity een integraal onderdeel van het aanbod zal zijn.

IBM Storage Defender wordt ontworpen om gebruik te maken van AI en gebeurtenisbewaking op meerdere opslagplatforms via één enkel venster om de gegevenslaag van organisaties te helpen beschermen tegen risico's zoals ransomware, menselijke fouten en sabotage. Bovendien zal het beschikken over cyberkluis- en cleanroomfuncties met geautomatiseerde herstelfuncties om bedrijven te helpen bedrijfskritische gegevens in uren of minuten te herstellen, wat vroeger dagen kostte.

IBM Storage Defender wordt ontworpen om klanten de mogelijkheid te bieden snel hun meest recente schone kopie van gegevens te vinden. Het is IBM's eerste aanbod om meerdere oplossingen van IBM en derden samen te brengen die primair, secundair replicatie- en back-upbeheer verenigen. Door gebruik te maken van geavanceerde opslagmogelijkheden, zoals IBM Storage FlashSystem Safeguarded Copy voor logische air gap, kunnen bedrijven bij een aanval binnen enkele uren hun meest bedrijfskritische gegevens herstellen. Cohesity, de eerste van dergelijke ecosysteemintegraties, biedt bescherming van virtuele machines van wereldklasse die wordt beheerd in de hybride cloud. Cohesity on-premises cluster beheerd met een cloudgebaseerd besturingsvlak ondersteunt een strategie van meerdere leveranciers die is geoptimaliseerd voor gegevensherstel om de bedrijfscontinuïteit te verbeteren.

IBM Storage Defender omvat:

IBM Storage Protect (voorheen IBM Spectrum Protect): uitgebreide dataresilience voor fysieke bestandsservers, virtuele omgevingen en een breed scala aan toepassingen (inclusief SaaS-gebaseerde workloads), waar organisaties kunnen opschalen om miljarden objecten per back-upserver te beheren.

IBM Storage FlashSystem: een cyberbestendig, all-flash en hybride opslagplatform voor prestatie- en capaciteitsintensieve workloads.

IBM Storage Fusion: container-native storage en data-orkestratie voor Red Hat OpenShift voor moderne applicaties en applicaties van de volgende generatie.

Cohesity DataProtect: uitgebreide bescherming voor zowel traditionele als moderne databronnen op een multicloud-platform. Cohesity DataProtect is zo ontworpen dat klanten direct op schaal kunnen herstellen, in verschillende omgevingen. Cohesity DataProtect stelt klanten in staat om gegevens te kopiëren en op te slaan op meerdere locaties op onsite of offsite servers, of in meerdere clouds. Dit helpt ervoor te zorgen dat er een up-to-date en nauwkeurige kopie van gegevens beschikbaar is in het geval van een inbreuk op de cyberbeveiliging of een ramp - of dit nu van nature is of door een menselijke fout.

DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023