Floris Hulshoff Pol - 17 maart 2023

Lenovo breidt data storage aanbod uit

Lenovo breidt data storage aanbod uit image

Lenovo biedt een nieuwe uitgebreid portfolio van enterprise-class datamanagementoplossingen, van entry tot high-end, inclusief enterprise storage-arrays en infrastructuur, Hyperconverged Infrastructure (HCI), Software Defined Storage (SDS), TruScale Infinite Storage as-a-service en verticaal gerichte workload-oplossingen in samenwerking met ISV-applicatiesoftwarepartners.

Gebruikmakend van interne ontwerp- en productiemogelijkheden om innovatie te stimuleren, brengt Lenovo nieuwe opslagoplossingen uit om te beschermen tegen bedreigingen voor de kritieke gegevens van klanten en om duurzaamheidsdoelstellingen te ondersteunen door effectiever te voorzien in de veeleisende behoeften van vandaag op het gebied van gegevensbeheer en analyse. De nieuwe oplossingen omvatten:

D4390 High Density JBOD voor softwaregedefinieerde opslag: Levert stroom- en ruimtebesparingen ter ondersteuning van duurzaamheidsdoelstellingen:

Tot 62% minder stroomverbruik in vergelijking met de vorige generatie
Lagere OPEX – tot 60% reductie in datacenterruimte
Hogere algehele prestaties – 24G SAS-connectiviteit verhoogt de gegevensdoorvoer

ThinkSystem DM Systems 9.12 Software Release: Levert geavanceerde innovaties die bedreigingen van cyberaanvallen verminderen en de efficiëntie van gegevensbeheer verhogen:

Nieuwe geautomatiseerde bescherming tegen ransomware
Autonome bescherming tegen ransomware
Verdediging met één klik tegen schadelijke bestanden
Fraudebestendige snapshots voorkomen dat ransomware wordt verwijderd
Geharde Zero Trust-architectuur die de verdediging tegen bedreigingen van binnenuit verhoogt
Geavanceerde meervoudige authenticatie
Onveranderlijke, fraudebestendige logboekregistratie
Verbeterde controle
33% verbetering van de opslagefficiëntie ten opzichte van de vorige generatie met nieuwe 4 op 1 efficiëntie
Verlaagt de CAPEX door meer gegevens op te slaan met minder opslagruimte
Onlangs aangekondigde hoogwaardige oplossingen voor gegevensbeheer met WEKA, die in 160 wereldwijde markten worden verkocht. De oplossingen versnellen kunstmatige intelligentie (AI) en analyses voor hoogwaardige werklasten door de tijd tot inzichten te versnellen en tegelijkertijd de kosten te verlagen.
TruScale Infrastructure as a Service, waarmee alle gegevensbeheeraanbiedingen van Lenovo kunnen worden gebruikt via een pay-as-you-go-model
Oplossen van gegevensbeheerbehoeften voor klanten

Lenovo's oplossingen voor gegevensbeheer voldoen aan de complexe behoeften van klanten in een breed scala van snelgroeiende industrieën. De mogelijkheid om gegevens te beschermen, analyseren en beheren is essentieel voor de bedrijfsvoering van een organisatie.