Redactie - 18 maart 2023

Lenovo start Premier Support Plus

Lenovo start Premier Support Plus image

Lenovo start Premier Support Plus, een uitgebreide IT-ondersteuningsdienst en het antwoord om bedrijven te helpen klaar te zijn voor de toekomst door de juiste oplossing te bieden om de ervaring en tevredenheid van werknemers te verbeteren.

Premier Support Plus biedt volgens Lenovo diensten die essentieel zijn voor zowel de huidige behoeften van een hybride personeelsbestand als digitale transformatie in organisaties en combineert het beste van twee werelden - geavanceerde AI en toch menselijke ondersteuning waar dat het meest nodig is.

Premier Support Plus is ontwikkeld met de belangrijkste pijnpunten van ondernemingen en eindgebruikers in gedachte om de meest uitgebreide ondersteuningsservice en bescherming voor IT-problemen te bieden:

Dankzij AI-gestuurde voorspellende analyses kunnen problemen proactief en preventief opgespoord worden en kunnen veel potentiële IT-problemen worden geïdentificeerd en aangepakt.

Accidental Damage Protection biedt dekking die verder gaat dan een traditionele systeemgarantie en beschermt apparaten tegen ongelukken.

Keep Your Drive-service behoudt de harde schijven van gebruikers en biedt volledige eigendom van de klant over hun gegevens, die kunnen worden bewaard of weggegooid op de voorwaarden van de klant, waardoor de databeveiliging wordt verbeterd en naleving van de eisen op het gebied van dataprivacy en -behoud wordt gewaarborgd.

Sealed Battery services verlengt de batterijondersteuning tot drie jaar, waarbij door Lenovo gecertificeerde technici worden toegewezen om te zorgen voor effectieve en efficiënte batterijvervanging wanneer dat nodig is, zodat de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt en de veerkracht van het bedrijf wordt verbeterd.

International Services Entitlement ondersteunt multinationals door Accidental Damage Protection, Keep Your Drive en Sealed Battery services mogelijk te maken, waar ter wereld hun werknemers zich ook bevinden.

Het is de missie van Lenovo om organisaties te voorzien van praktische en duurzame technologie om innovatie en toekomstbestendigheid te stimuleren. Onlangs lanceerde Lenovo een reeks pc-oplossingen, waaronder nieuwe ThinkPad-, ThinkCentre- en IdeaPad-apparaten om gebruikers te helpen hybride werkomgevingen te omarmen.

Lenovo Premier Support Plus is nu beschikbaar.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei