Wouter Hoeffnagel - 06 april 2023

Ingram Micro gaat samenwerking aan met Nothing Technology

Ingram Micro, een internationale distributeur en leverancier van technologische diensten en oplossingen, bundelt de krachten met het in Londen gevestigde technologiebedrijf Nothing. Ingram Micro gaat exclusief de distributie van Nothing-producten in de Benelux verzorgen. Nothing ontwikkelt verbonden producten.

Ingram Micro gaat samenwerking aan met Nothing Technology image

“Door Nothing toe te voegen aan ons assortiment, zetten we de volgende stap in de transitie welke de smartphonemarkt momenteel doormaakt. Klanten willen hoogwaardige, mooi ontworpen tech-producten zonder al te veel toeters en bellen”, zegt Joram Sluijter, Senior Business Unit Manager Mobility & Components bij Ingram Micro. "Het product portfolio van Nothing past prima in het hoogwaardige assortiment die wij onze klanten bieden. Onze samenwerking heeft een mooie toekomst in het verschiet, daar ben ik van overtuigd."

'Producten bij meer klanten in de Benelux introduceren'

"Nothing is een merk met veel expertise, we zijn erg enthousiast om onze producten bij meer klanten in de Benelux te introduceren", aldus Carl Pei, CEO en medeoprichter van Nothing. "Naarmate Nothing zijn derde jaar nadert, boeken we al enorme vooruitgang binnen de tech-industrie, en dit zal gaandeweg alleen maar toenemen."

De Nothing Phone (1) is uitgerust met de nieuwste technologie inclusief een op maat gemaakte Qualcomm Snapdragon 778G+ processor, een 50 MP flagship dubbele camera en een verfijnd Nothing OS. De telefoon beschikt ook over een 120Hz OLED-scherm, dat de gebruikerservaring verbetert.