Witold Kepinski - 08 april 2023

Rubrik CISO Advisory Board is uitgebreid met security experts

Rubrik, een Zero Trust Data Security Company, introduceert de nieuwste leden van zijn CISO Advisory Board.

Rubrik CISO Advisory Board is uitgebreid met security experts image

Chris Krebs is de voorzitter van Rubrik’s CISO Advisory Board. Hij is directeur van de Amerikaanse Cybersecurity & Infrastructuur Security Agency (CISA) en tevens oprichter van de Krebs Stemos Group. De nieuwe leden van de Advisory Board zijn:

  • Aaron Hughes, Senior Vice President en CISO bij Albertsons
  • Marnie Wilking, CISO bij Booking.com
  • Marene Allison, voorheen CISO bij Johnson & Johnson
  • Amit Aggerwal, hoofd van cybersecurity bij Moderna
  • Christophe Blassiau, Senior Vice President, Cybersecurity & Product Security, Global CISO & CPSO bij Schneider Electric

“Ransomware en cyberaanvallen gaan onophoudelijk door en blijven een gevaar voor bedrijven in alle sectoren”, zegt Krebs. "We moeten samenwerken om deze wereldwijde crisis aan te pakken. Deze CISO Advisory Board heeft de missie om de uitdagingen van CISO’s zo goed mogelijk te begrijpen, oplossingen te creëren die hen helpen in succesvol te zijn, en hen ondersteunen in het opbouwen van veerkrachtige, veilige organisaties, nu en in de toekomst.”

“Cyberaanvallen gaan veel verder dan het menselijk begrip. Er zijn veel nieuwe AI-technologieën en er is een explosie van data bij de overgang naar de cloud. Dit opent talloze nieuwe manieren waarop cyberaanvallen kunnen plaatsvinden”, zegt Bipul Sinha (foto), CEO en mede-oprichter van Rubrik. “Onze CISO Advisory Board bevat de beste mensen in cybersecurity met ervaring uit de echte wereld. Zij staan ons te hulp op het gebied van databeveiliging. Rubrik gelooft dat data het meest cruciale bedrijfsmiddel is en goed beveiligd moet worden om cyber recovery en bedrijfsherstel te garanderen.”

Rubrik’s CISO Advisory Board zet zich in om het toenemende aantal cyberaanvallen aan te pakken door samenwerkingen tussen organisaties aan te moedigen. Aansluitend op Rubrik’s focus op weerbaarheid helpt het Advisory Board met:

  • Het identificeren van groeiende trends in de cybersecurity-markt;
  • Het formuleren van best practices voor het versterken van de beveiliging en veerkracht van organisaties;
  • De industrie stimuleren om de normen voor databeveiliging vast te stellen ter bevordering van de cyberdefensie;
  • De gevolgen voor de nationale staten en de kaders van het overheidsbeleid bepalen.