Wouter Hoeffnagel - 01 mei 2023

Rogier de Graaf versterkt Touchtribe als commercial director

Rogier de Graaf (1986) is per 1 mei 2023 commercial director bij digital commerce agency Touchtribe. De Graaf (foto) is sinds 2018 betrokken bij Touchtribe via het Amsterdamse agency collectief MakerStreet.

Rogier de Graaf versterkt Touchtribe als commercial director image

De Graaf, voorheen business director bij MakerStreet, brengt veel ervaring in de digitale industrie met zich mee in zijn nieuwe rol bij Touchtribe. Hij is verantwoordelijk voor het sturen van de commerciële strategie van het bedrijf. Hij gaat de groei van het bedrijf stimuleren door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantrelaties uit te breiden.

"Rogier heeft bewezen dat hij een sterke commerciële visie heeft en een uitstekende staat van dienst heeft op het gebied van het opbouwen van succesvolle klantrelaties.” "Daarnaast heeft hij veel inhoudelijke kennis binnen het e-commerce domein wat ons zal helpen onze groeidoelstellingen te bereiken", zegt Gert van Vliet, managing director bij Touchtribe. De Graaf voegt toe: "Ik ben erg enthousiast over de kans om de commerciële strategie van Touchtribe naar een volgend niveau te tillen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf."