Witold Kepinski - 01 mei 2023

Future of Business Technology Day 2023: Schrijf u in!

Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel organiseren weer voor IT-leiders het Future of Business Technology project met een afsluitend event. Het Future of Business Technology Day wordt dinsdag 27 juni afgesloten met een uniek middagevent voor IT-beslissers in Houten met focus op tech, trends en diversiteit (DEI).

Future of Business Technology Day 2023: Schrijf u in! image

Bent u werkzaam als IT-verantwoordelijke en wilt u onze gast zijn tijdens deze inspirerende dag? Dan nodigen wij u graag uit voor de The Future of Business Technology Day op 27 juni in  Arval / Studio54 - Duwboot 10, 3991 CD Houten. Schrijf u nu in!

Na vijf succesvolle edities staat de zesde Future of Business Technology (FOBT) in het teken van Diversity, Equity and Inclusion. Op deze dag gaan we naast tech trends ook in op het ontwikkelen van een duurzame diversiteits-, rechtvaardigheids- en inclusiebenadering van het personeelsbestand die is ingebed in organisatieprocessen.

We ontvangen u graag om 12.00 voor een netwerklunch. Waarna een inspirerend programma met gerenommeerde sprekers van start gaat olv moderator Danny Frietman met o.a.:

Frank Buytendijk, Gartner Co-Lead Futures Lab -The Future of AI: Reshaping Society As We Know It

Het lijkt wel of het nergens anders meer over gaat dan kunstmatige intelligentie. Maar het gaat nu allemaal wel heel erg snel, en de impact is groot. Laten we proberen samen de toekomstige impact een stapje verder door te denken, en tegelijk het sentiment van vandaag te meten. Snel, provocatief, big picture.

Dries de Poorter - Artificial intelligence, surveillance & social media

Hendrika Willemse - She in IT | Spreker | Auteur Kick-Ass

Willemse bespreekt in een paneldiscussie met als onderwerp: ‘Hoe kan de ICT-branche impact maken met een krachtige diversity and inclusion strategy?’ Deelnemers aan deze discussie zijn:

Melissa Scholten | Digital Realty

Dieuwke van Buren | EQUALS

Marga Reuver | EGP

Astrid Oosenbrug | COC

Afsluitende keynote is van Igor Beuker - een van Europa's meest inspirerende, innovatieve en invloedrijke marketing spreker en ondernemer. Hij bespreekt alle trends in marketing, media en innovatie.

Bent u erbij? We begroeten u graag op 27 juni 2023. Schrijf u hier in.

Meer informatie voor deelname en partner mogelijkheden:

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl / 06 109 465 45

Vincent van Sas : v.vansas@dutchitchannel.nl / 06 25 01 66 73

Veeam On BW tm 12 juni 2023 Alleen DI Leaders DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure
FOBT2023 | Banner liggend - REGISTER