Witold Kepinski - 03 mei 2023

Rubrik verhoogt Ransomware Recovery Warranty naar 10 miljoen dollar

Rubrik, een Zero Trust Data Security company, verhoogt zijn Ransomware Recovery Warranty van maximaal $5 miljoen naar maximaal 10 miljoen dollar voor herstelgerelateerde kosten. Het bedrijf verhoogt hiermee zijn toewijding aan klanten en hun bedrijfsveerkracht, met als doel het vertrouwen te bieden dat ze met Rubrik snel bedrijfskritische activiteiten kunnen herstellen in het geval van een ransomware-aanval.

Rubrik verhoogt Ransomware Recovery Warranty naar 10 miljoen dollar image

Rubrik zette in 2021 een standaard in de sector met het eerste 5 miljoen dollar Ransomware Recovery Warranty-aanbod, waarmee klanten die Rubrik Enterprise Edition gebruiken en met een Rubrik Customer Experience Manager werken, nog meer zekerheid krijgen over cyberweerbaarheid, -veerkracht en -herstel. In 2022 breidde het bedrijf het garantieaanbod uit naar klanten die gebruikmaken van Rubrik Cloud Vault op Microsoft Azure.

Ransomware-aanvallen zijn wereldwijd uitgegroeid tot een industrie van 8,4 miljard dollar en vormen een van de grootste bedreigingen voor onze economie. Volgens het Rubrik Zero Labs State of Data Security-rapport, waarin meer dan 1.600 IT- en securityleiders werden ondervraagd, is meer dan de helft van de organisaties van de respondenten het afgelopen jaar getroffen door een ransomware-aanval.

“Het is belangrijk voor ons om onze Ransomware Recovery Warranty uit te breiden om het vertrouwen te vergroten en onze klanten te laten zien dat we samen met hen de strijd tegen cybercriminaliteit aangaan", zegt Bipul Sinha (foto), CEO en medeoprichter van Rubrik. "Wij waren de eerste met onze garantie, en we verwelkomen de toename van gedeelde verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid in dit nieuwe tijdperk van cyberbeveiliging."

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024