Witold Kepinski - 03 mei 2023

Duranmatic sluit zich aan bij EyeTi

Duranmatic, een IT-dienstverlener voor de retail, horeca, logistiek, zorg en industrie, wordt onderdeel van EyeTi. Duranmatic, opgericht in 1985 en gevestigd in Dordrecht, is een marktleider in haar segment in Nederland en levert oplossingen op het gebied van point of sale, auto-ID en industriële automatisering (OEM).

Duranmatic sluit zich aan bij EyeTi image

Duranmatic onderscheidt zich in de markt met haar adviserend vermogen, diepgaande kennis van zaken en haar uitgebreide dienstverlening. Bedrijven kunnen door Duranmatic dan ook volledig ontzorgd worden.

Jeroen Versteeg, directeur van Duranmatic zegt: “De samenwerking met EyeTi biedt ons de mogelijkheid om onze groei te versnellen en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We geloven dat deze overname ons in staat zal stellen ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen”.

Met de overname van Duranmatic zal EyeTi haar positie in de Nederlandse B2B IT-markt verder versterken en haar portfolio van oplossingen uitbreiden. EyeTi ziet veel kansen in de samenwerking tussen Duranmatic en de bedrijven die onderdeel zijn van EyeTi. De dienstverlening is complementair, wat in combinatie veel toegevoegde waarde biedt.

Tom Coehorst (foto), directeur van EyeTi: “De toevoeging van Duranmatic aan onze groep biedt grote mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities op het gebied van helpen van onze klanten in de retail, horeca, logistiek, zorg en industrie”.

Bij Duranmatic blijft alles bij het oude, het blijft een zelfstandige onderneming binnen EyeTi waarbij alle ca. 50 medewerkers werkzaam blijven en de dienstverlening onveranderd doorgang vindt.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024