Wouter Hoeffnagel - 12 mei 2023

Jan-Willem Behrens aan de slag als Sales Director bij Horizon Telecom

Horizon Telecom, speler in internetconnectiviteit, communicatie en beveiliging, benoemt Jan-Willem Behrens tot Sales Director. Behrens gaat de internationale groei ambities van Horizon Telecom ondersteuning en versterken.

Jan-Willem Behrens aan de slag als Sales Director bij Horizon Telecom image

Behrens gaat de internationale salesorganisatie van Horizon Telecom leiden. Behrens is ruim 25 jaar werkzaam in de IT en bekleedde diverse Business Development en Sales Management functies bij onder meer Deutsche Telekom, Videns IT Services, BT Global Services, Orange Business Services en Verizon.

“Horizon Telecom is een organisatie waar ontzettend veel kennis aanwezig is”, vertelt Behrens. “De can-do mentaliteit en servicegerichte cultuur van Horizon Telecom spreekt mij enorm aan. De korte lijnen en pragmatische aanpak stelt ons namelijk in staat snel te reageren op multinationals met kleine IT-teams, die graag veilig en snel in staat willen zijn in te spelen op veranderingen in de markt. Daarnaast merk je een groot verantwoordelijkheidsgevoel van alle ‘Horizonners’ richting de klant en maken ze mensen écht blij met persoonlijke aandacht.”

Progress Communications BW start week 17 tm 19 SLTN Vierkant
FOBT2023 | Banner liggend - REGISTER