Wouter Hoeffnagel - 12 mei 2023

Dennis van Velzen versterkt Conclusion AFAS Solutions als operationeel directeur

Conclusion AFAS Solutions (CAS) benoemt Dennis van Velzen per 1 mei 2023 tot operationeel directeur. Van Velzen werkte eerder in diverse managementrollen bij AFAS Software en was daar voor zijn overstap naar Conclusion directeur productontwikkeling.

Dennis van Velzen versterkt Conclusion AFAS Solutions als operationeel directeur image

Van Velzen gaat zich bij CAS richten op de dagelijkse manier van werken, met een sterke focus op medewerkertevredenheid en doorontwikkeling van de dienstverlening. Hij werkte zijn hele carrière - vierentwintig jaar - bij AFAS Software en brengt vanuit daar zijn expertise, ervaring en netwerk mee.

Over zijn aanstelling zegt Van Velzen: “Conclusion AFAS Solutions streeft ernaar de beste partner in het AFAS-netwerk te zijn. De ecosysteemgedachte van Conclusion spreekt mij daarom ook zo aan. Want met zoveel deskundigheid onder één dak, kunnen we met onze gezamenlijke dienstverlening de klantverwachtingen écht overtreffen en onze ambitie waarmaken. Ik wil bij CAS mijn kennis, ervaring en netwerk delen en zo onze medewerkers binden, boeien en laten groeien. Want als je klant en medewerkers tevreden zijn, dan volgt het resultaat vanzelf.”

Progress Communications BW start week 17 tm 19 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14