Witold Kepinski - 12 mei 2023

Apple maakt Final Cut Pro en Logic Pro geschikt voor iPad

Apple heeft Final Cut Pro en Logic Pro onthuldvoor iPad. Video- en muziekmakers kunnen nu hun creativiteit de vrije loop laten op nieuwe manieren die alleen mogelijk zijn op iPad.

Apple maakt Final Cut Pro en Logic Pro geschikt voor iPad image

Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad brengen geheel nieuwe aanraakinterfaces waarmee gebruikers hun workflows kunnen verbeteren met de directheid en intuïtiviteit van Multi-Touch. 

Final Cut Pro voor iPad introduceert een krachtige set tools waarmee videomakers kunnen opnemen, bewerken, voltooien en delen, allemaal vanaf één draagbaar apparaat. 

Logic Pro voor iPad legt de kracht van professionele muziekcreatie in de handen van de maker - waar hij ook is - met een complete verzameling geavanceerde tools voor het schrijven van liedjes, het maken van beats, opnemen, bewerken en mixen. Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad zijn vanaf dinsdag 23 mei als abonnement verkrijgbaar in de App Store.

"We zijn verheugd om Final Cut Pro en Logic Pro voor iPad te introduceren, waarmee videomakers hun creativiteit op nieuwe manieren en op nog meer plaatsen de vrije loop kunnen laten", aldus Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing van Apple. "Met een krachtige set intuïtieve tools die zijn ontworpen voor de draagbaarheid, prestaties en touch-first-interface van iPad, leveren Final Cut Pro en Logic Pro de ultieme mobiele studio."