Witold Kepinski - 14 mei 2023

Gartner analist Frank Buytendijk belicht Future of AI

Gartner analist Frank Buytendijk geeft op dinsdagmiddag 27 juni, tijdens het Future of Business Technology event in Houten, een keynote met als titel ‘The Future of AI: Reshaping Society As We Know It’. IT-beslissers zijn welkom op dit gratis toegankelijk event van Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel met focus op tech, trends en diversiteit (DEI).

Gartner analist Frank Buytendijk belicht Future of AI image

Frank Buytendijk, Distinguished VP Analyst & Gartner Fellow, Co-Lead Gartner Futures Lab, belicht het belang van zijn keynote over de toekomst van AI: “Het lijkt wel of het nergens anders meer over gaat dan kunstmatige intelligentie. Maar het gaat nu allemaal wel heel erg snel, en de impact is groot. Laten we proberen samen de toekomstige impact een stapje verder door te denken, en tegelijk het sentiment van vandaag te meten. Snel, provocatief, big picture.”

Bent u werkzaam als IT-verantwoordelijke en wilt u onze gast zijn tijdens deze inspirerende dag? Dan nodigen wij u graag uit voor de The Future of Business Technology Day op 27 juni in Arval / Studio54 - Duwboot 10, 3991 CD Houten. Schrijf u nu in!

Na vijf succesvolle edities staat de zesde Future of Business Technology (FOBT) in het teken van Diversity, Equity and Inclusion. Op deze dag gaan we naast tech trends ook in op het ontwikkelen van een duurzame diversiteits-, rechtvaardigheids- en inclusiebenadering van het personeelsbestand die is ingebed in organisatieprocessen.

Programma dinsdag 27 juni 2023 - Future of Business Technology Day

We ontvangen u graag om 12.00 voor een netwerklunch. Waarna een inspirerend programma met gerenommeerde sprekers van start gaat olv moderator Danny Frietman met o.a.:

Frank Buytendijk, Gartner Co-Lead Futures Lab -The Future of AI: Reshaping Society As We Know It

Dries de Poorter - Artificial intelligence, surveillance & social media

Hendrika Willemse - She in IT | Spreker | Auteur Kick-Ass

Willemse bespreekt in een paneldiscussie met als onderwerp: ‘Hoe kan de ICT-branche impact maken met een krachtige diversity and inclusion strategy?’ Deelnemers aan deze discussie zijn:

Melissa Scholten | Digital Realty

Dieuwke van Buren | EQUALS

Marga Reuver | EGP

Astrid Oosenbrug | COC

Afsluitende keynote is van Igor Beuker - een van Europa's meest inspirerende, innovatieve en invloedrijke marketing spreker en ondernemer. Hij bespreekt alle trends in marketing, media en innovatie.

Bent u erbij? We begroeten u graag op 27 juni 2023. Schrijf u hier in.

Meer informatie voor deelname en partner mogelijkheden:

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl / 06 109 465 45

Vincent van Sas : v.vansas@dutchitchannel.nl / 06 25 01 66 73

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024