Witold Kepinski - 15 mei 2023

Diagnost-IQ en Comicro kiezen voor SLTN als ICT Partner

Diagnost-IQ en Comicro zijn twee zelfstandige laboratoria voor medische laboratoriumdiagnostiek (klinische chemie c.q. microbiologie) met locaties in Hoorn, Purmerend en Zaandam. Zij kennen hun oorsprong in het Dijklander Ziekenhuis en het Zaans Medisch Centrum.

Diagnost-IQ en Comicro kiezen voor SLTN als ICT Partner image

Begin 2022 zijn Diagnost-IQ en Comicro op zoek gegaan naar een deskundige ICT partner voor het ontvlechten van de ICT omgeving van het Dijklander ziekenhuis met als uitgangspunt volledige zelfstandig operationeel regie te kunnen gaan voeren. Na een uitgebreid selectietraject heeft Diagnost-IQ en Comicro gekozen voor SLTN als outsourcing partner.

Martin Borggreve, bestuurder Comicro en Diagnost-IQ : “Een veilig, flexibel en modern ICT fundament is essentieel om de digitale transformatie binnen de laboratoria te faciliteren. Laboratoriummedewerkers dienen op verschillende plekken binnen zorgorganisaties te kunnen werken waarbij oog is voor connectiviteit en toekomstige innovaties. Verder vraagt de marktontwikkeling om een schaalbare ICT-voorziening. SLTN geeft hier met haar Ideale ZorgWerkplek, -Cloud en Securitydienstverlening optimaal invulling aan. We zochten een betrouwbare partner, met ervaring binnen de laboratoria wereld, waarmee we samen onze dienstverlening richting onze medewerkers en de ziekenhuizen konden verbeteren en waarborgen. Deze hebben wij SLTN in gevonden”.

De dienstverlening van SLTN bestaat uit:

Uw Ideale ZorgWerkplek; een moderne werkplekomgeving inclusief Microsoft 365, mobile devicemanagement en nieuwe devices.

Uw Ideale ZorgCloud; een private Cloudoplossing voor de applicaties.

Uw Ideale ZorgSecurity, 1e en 2e lijns servicedesk en service-integratie (SPOC)

Eugene Tuijnman (foto), CEO SLTN: “We zijn enorm trots dat we zijn gekozen als dé ICT Partner voor Diagnost-IQ en Comicro. De trend van consolidatie binnen de laboratoria vraagt om een ICT Partner die in staat is om met de geboden ICT-omgeving flexibiliteit te bieden als het gaat om schaalbaarheid en daarbij anticiperen op veranderende omstandigheden. We kijken uit naar de prettige samenwerking met Diagnost-IQ en Comicro en hopen samen in de toekomst nog meer mooie stappen te gaan maken!”