Witold Kepinski - 09 juni 2023

Insight kondigt lancering aan van Generative AI-service

Insight Enterprises, een IT-adviseur en Solutions Integrator die zich richt op het creëren van klantsucces door middel van digitale transformatie, lanceert het nieuwe dienstenpakket Insight Lens for GenAI dat is ontworpen om het enorme potentieel van Generative AI te helpen ontsluiten om waarde te genereren voor de business van zijn klanten.

Insight kondigt lancering aan van Generative AI-service image

Insight Lens for GenAI bouwt voort op de diepgaande mogelijkheden van Insight op het gebied van bedrijfsapplicaties, dataplatforms, technische architectuur en geschaalde infrastructuuroplossingen

Het pakket maakt gebruik van het uitgebreide netwerk van partnerrelaties van Insight met technologiebedrijven, waaronder Microsoft, NVIDIA, NetApp en meer.

De Insight Lens for GenAI-aanpak is gebaseerd op vier belangrijke fundamentele pijlers die samen de datagestuurde transformatie van klanten drijven:

Het creëren van een veilige, schaalbare bedrijfsomgeving van Generative AI binnen klantomgevingen.

Identificeren en prioriteren van hoogwaardige toepassingen, gebruikmakend van Insight-expertise in de waardeketens van klanten.

Gebruikmaken van het Insight Lens-platform, dat een metadatagestuurde architectuur gebruikt om gegevens uit meerdere bedrijfsbronnen op te nemen en te verwerken in een modern datawarehouse.

Ontwerpen, bouwen en implementeren van infrastructuur ter ondersteuning van Generative AI-platforms.

Framework

“Insight is een gevestigde leider op het gebied van data en AI, en we hebben zwaar geïnvesteerd in het creëren van zakelijke impact via ons Insight Lens-framework, dat razendsnel terabytes aan bedrijfsgegevens uit tientallen bronnen kan opnemen in een centrale opslagplaats voor verbeterde zichtbaarheid, analyse en businesswaarde. De toevoeging van Generative AI-mogelijkheden zal het vermogen van klanten om datagestuurde transformatie te versnellen, bespoedigen,” aldus Matt Jackson, Insight global CTO.

OpenAI

De snelle lancering door Insight is gedeeltelijk gerelateerd aan het interne OpenAI-expertisecentrum en de IP-ontwikkelingsstrategie om de waarde van Generative AI voor klanten uit te breiden, evenals zijn eigen ervaring met het gebruik van de tool om interne gegevensanalyse en besluitvorming te stroomlijnen. Insight werkt intern volledig met een "client-zero" testomgeving om real-life applicaties van de services uitgebreid te testen.

Klik hier voor meer informatie over Insight Lens for GenAI.