Witold Kepinski - 15 juni 2023

Tamara de Roo en Rogier Jilsink richten Puzzle IT op

Tamara de Roo en Rogier Jilsink hebben Puzzle IT opgericht, een recruitmentbureau voor IT-professionals.

Tamara de Roo en Rogier Jilsink richten Puzzle IT op image

De Roo: "Kennis uit de IT en recruitment branche hebben wij gebundeld. De marktbewegingen, de ons welbekende laagconjunctuur, het milieu, de diverse IT-vraagstukken zoals Cyber, AI en de tekorten aan goede IT-professionals, maakt tezamen voor ons dé uitdaging om een waardevolle toevoeging te zijn in deze markt. Inmiddels is er een warm netwerk van partners en kennis verzameld. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij met onze visie, de matching tussen de IT-professional en opdrachtgever naar een hoger niveau te gaan brengen."

“Ik wilde na 5 jaar fulltime moeder te zijn geweest weer iets maatschappelijks toevoegen, de drive is er altijd geweest alsmede de affiniteit met de IT. De entrepreneur in mij kwam naar voren. Mede door een interessant interview op BNR over de tekorten in de IT naar goede professionals, complexe vraagstukken en de haperde economie daar tegenover. Heeft dit mij geïnspireerd om deze onderneming op te richten met mijn collega. Al snel kwamen wij na diverse sparring sessies, tot de conclusie dat wij dezelfde visie delen echter beiden een andere expertise. Ik wil waarde toevoegen, niet alleen geld verdienen, transparantie en vertrouwen is voor mij dan ook in al mijn relaties het uitganspunt. Ik heb er samen met mijn collega hard gewerkt aan een goed fundament en nu is het dan zover, Puzzle IT is live. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus Tamara de Roo – Co Founder.

“Ik ben de vorige organisatie ontgroeid. Ik wil ondernemen, vrijheid en mijn visie kunnen uitdragen. Persoonlijk contact is voor mij essentieel, duurzame relaties bouwen gericht op te toekomst en niet puur geld verdienen, Tamara en ik delen deze visie. Dus de keuze was snel gemaakt dit samen te doen” aldus Rogier Jilsink