Witold Kepinski - 23 juni 2023

Cisco kondigt intentie aan om Accedian over te nemen

Cisco kondigt intentie aan om Accedian over te nemen, een specialist voor het monitoren van netwerkprestaties die een naadloze werking van serviceprovidertransport en 5G-netwerken mogelijk maakt.

Cisco kondigt intentie aan om Accedian over te nemen image

"Accedian is ontstaan ​​in het hart van 's werelds grootste en meest complexe netwerken", zegt Dion Joannou, CEO van Accedian. “Toen we in 2017 werden overgenomen door Bridge Growth Partners, een toonaangevend technologie-investeringsbedrijf, hebben we het bedrijf getransformeerd, de groei versneld en geëvolueerd naar een SaaS-first service assurance-platform. Microseconden zijn belangrijk voor klanten en klantervaring, en nauwkeurige, gedetailleerde zichtbaarheid van prestaties is een basisvereiste voor closed-loop automatisering, flexibele telco-cloudomgevingen en latentiegevoelige 5G-services. We kijken ernaar uit om onze kritische capaciteiten naar een breder scala aan oplossingen binnen Cisco's Networking-portfolio te brengen en de volgende stap te zetten in het partnerschap dat we de afgelopen jaren met Cisco en onze gezamenlijke klanten hebben opgebouwd.”

Kevin Wollenweber, Senior Vice President en General Manager van de organisatie Cisco Networking – Data Center and Provider Connectivity meldt: "Omdat Dion en ik de afgelopen twee jaar hebben samengewerkt, heb ik het Accedian-team leren kennen en hun toewijding aan het oplossen van problemen van klanten, hun diepgaande technische kennis van deze markt en hun grote innovatievermogen om enkele van de grootste garanties op te lossen. uitdagingen.

Gedurende deze tijd hebben Cisco en Accedian samengewerkt via het Cisco SolutionsPlus-programma om een ​​gezamenlijke automatiserings- en zekerheidsoplossing te leveren voor klanten van serviceproviders. Accedian versterkt Cisco's benadering van zekerheid enorm, en helpt om flexibiliteit, efficiëntie en de schaal mogelijk te maken die serviceproviders nodig hebben om succes te behalen. Accedian's servicegarantieportfolio van sensoren op microsecondeniveau en het krachtige Skylight Analytics-platform, gekoppeld aan Cisco's robuuste portfolio, stelt Cisco in staat transformationele oplossingen te bieden aan onze serviceproviderklanten.

Met Accedian's geavanceerde netwerkprestaties en monitoringmogelijkheden voor gebruikerservaringen voor CSP-klanten, heeft Cisco een unieke kans om die gegevens te koppelen aan de Cisco ThousandEyes-cloud voor end-to-end netwerkgarantie.

We kijken ernaar uit om het Accedian-team te verwelkomen en te werken aan het versnellen van Cisco's visie om hoogwaardige zekerheid te bieden aan serviceproviders. Het Accedian-team zal mijn Data Center en Provider Connectivity-organisatie binnen Cisco Networking versterken. We verwachten de overname af te ronden in het eerste kwartaal van Cisco's FY24. We zijn verheugd om met klanten te blijven werken via het bestaande partnerschap en als één Cisco na de sluiting."

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei