Witold Kepinski - 28 juni 2023

Pure Storage maakt zich op voor spectaculair event op 14 september

Na het succes van vorig jaar is er op 14 september een nieuwe Nederlandse editie van Pure//Accelerate, bedoeld voor zowel partners als eindgebruikers van Pure Storage. Het wordt op het circuit van Zandvoort niet alleen een informatief, maar ook een spectaculair evenement, beloven Daan Ruizendaal (Country Manager Nederland) en Remko Deenik (Technical Director Europe). Bezoekers kunnen onder andere met hun eigen auto een rondje op het circuit rijden.

Pure Storage maakt zich op voor spectaculair event op 14 september image

“Vorig jaar besloten we dat we naast ons wereldwijde event Pure//Accelerate in Las Vegas, ook een lokale editie wilden”, vertelt Daan Ruizendaal. “Dat hebben we opgezet en het was een heel groot succes, met een hoge opkomst en veel positieve reacties. Het was dus een logische stap om het dit jaar opnieuw te doen. Vergeleken met vorig jaar doen we er nu nog een schepje bovenop.”

Drie tracks

Het evenement is bedoeld voor zowel partners als eindgebruikers. Ruizendaal: “Die combinatie beviel vorig jaar heel goed. We doen aankondigingen over alles wat nieuw is, vertellen waar we als bedrijf naartoe gaan en wat we in de hele markt zien. Daarnaast laten we ook veel klanten en partners aan het woord over hun ervaringen met onze producten.”

Het event kent drie verschillende tracks, legt Deenik uit. “De eerste is rondom healthcare. De tweede gaat over alles dat met digital leadership te maken heeft. En de derde spitst zich toe op technologie. Die laatste is bedoeld voor specialisten die meer uit de producten willen halen en daar diepgang in zoeken. Daarin zijn ook demo’s te zien.” Ruizendaal: “Dat we een aparte track over healthcare hebben is geen toeval. Het is een belangrijke vertical voor ons, met specifieke behoeftes en regels als het om data gaat. Er zal in die track onder meer een klant aan het woord komen, maar ook James Norman, EMEA Health & Life Science Solutions Director bij Pure Storage.”

Innovaties

De dag draait voor een groot deel om innovatie. Deenik: “We zijn als bedrijf altijd op zoek naar innovatie om zo meer impact te kunnen hebben bij organisaties. Dan gaat het over onderwerpen zoals cloud-native, containerisatie, het vernieuwen van applicaties, cloudmigraties en -optimalisaties, hybride cloud en natuurlijk AI. Ook zijn we steeds actiever op het gebied van archivering, backup en ongestructureerde data. We hebben een innovatieve oplossing als antwoord op de uitdaging dat de hoeveelheid data enorm snel blijft groeien.”

Een ander belangrijk topic is security. “Veel organisaties zijn zich bewust van de risico’s en zijn bezig om hun security naar een hoger niveau te tillen. Wij richten ons erop dat klanten in business kunnen blijven als ze geraakt worden. Daarover gaan we het zeker hebben.” Ook sustainability en energieverbruik komen op 14 september aan bod. Deenik: “Dat komt zeker terug en daarnaast bespreken we ook welke componenten van Pure je in kunt zetten om besparingen te realiseren.”

Foto: Remko Deenik (Technical Director Pure Storage Europe)

Rondje op het circuit

“Naast dat we willen informeren, is er ook veel ruimte voor fun”, geeft Ruizendaal aan. “Het event vindt net als vorig jaar plaats op het circuit van Zandvoort. Maar nu is het kort na de Grand Prix, waardoor alles nog een beetje in de Formule-1-sfeer zit. Bijzonder is dat bezoekers na aankomst een rondje op het circuit mogen maken met hun eigen auto. Later op de dag mogen ze ook nog bijrijder zijn, naast een echte coureur die op volle snelheid rijdt en daarnaast nog meer activiteiten die met autosport te maken hebben. We sluiten het event af met een barbecue en een klein feestje.”

“We hebben vorig jaar gemerkt dat de combinatie van sessies en fun-activiteiten ideaal is om nieuwe mensen te leren kennen en informatie uit te wisselen”, zegt Deenik. Ruizendaal besluit: “Al met al wordt het een heel afwisselende dag voor het hele ecosysteem. We willen klanten en partners laten zien hoe wij over klantbeleving denken. Behalve dat we gaan informeren en inspireren over hoe dingen slimmer en beter kunnen, willen we ze ook een ervaring meegeven.”

Klik hier om te registreren voor Nederlandse editie van Pure//Accelerate

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024