Witold Kepinski - 05 juli 2023

Snowflake en NVIDIA werken samen

Datacloudbedrijf Snowflake en NVIDIA gaan samenwerken ombedrijven van elke grootte te helpen om op maat gemaakte generatieve AI-applicaties te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van hun eigen data, allemaal veilig binnen de Snowflake Data Cloud.

Snowflake en NVIDIA werken samen image

Snowflake bundelt zijn krachten met NVIDIA om bedrijven te helpen gebruik te maken van t NVIDIA NeMoTM-platform en NVIDIA GPU-versnelde computing. Dit stelt bedrijven in staat om Large Language Models (LLM’s) te ontwikkelen en om data in hun Snowflake-accounts te gebruiken om aangepaste LLM's te maken voor geavanceerde generatieve AI-services, zoals chatbots, zoekmachines en samenvattingen. De mogelijkheid om LLM's op maat te maken zonder data te verplaatsen, zorgt ervoor dat bedrijfseigen informatie volledig beveiligd en beheerd blijft binnen het Snowflake-platform.

De samenwerking tussen NVIDIA en Snowflake betekent een nieuwe kans voor bedrijven. Het stelt hen in staat om hun eigen data te gebruiken - variërend van honderden terabytes tot petabytes aan onbewerkte en gecureerde bedrijfsinformatie - om aangepaste LLM's te maken en af te stemmen op bedrijfsspecifieke applicaties en diensten. Dit opent nieuwe kansen voor organisaties om optimaal gebruik te maken van hun waardevolle data.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024