Wouter Hoeffnagel - 03 juli 2023

Petra Claessen benoemd tot nieuwe voorzitter van BTG

Petra Claessen (foto) volgt per 1 juli Eric Reij op als nieuwe voorzitter van BTG, de branchevereniging voor IT & Communicatietechnologie. Het BTG Bestuur en Ledenraad zijn unaniem van mening dat Petra naadloos aanvoelt wat de rol van voorzitter BTG inhoudt en daarmee de continuïteit van de Vereniging kan waarborgen.

Petra Claessen benoemd tot nieuwe voorzitter van BTG image

“Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol invulling te geven aan de groeiambities van BTG. Zo is ons streven om het bestuur te versterken met leden vanuit de wetenschap en het bedrijfsleven. Ook staan uitbreiding van samenwerkingsverbanden en de oprichting van een Advisory Council hoog op de agenda, een concrete link met het onderwijs, evenals een verdere professionalisering van BTG Services. In alles staat de gebruiker van IT en communicatietechnologie centraal. Kansen en ambities genoeg, zowel nationaal als internationaal”, aldus Petra Claessen.

Deze ambities gaat Petra realiseren met de andere bestuursleden Christian Visser, (penningmeester) en Madeleine Lamers (secretaris), de Ledenraad onder leiding van Victor Viveen en het team van BTG en BTG Services.