Witold Kepinski - 12 juli 2023

Gartner waardeert Dynatrace-platform APM use cases

Dynatrace is door Gartner uitgeroepen tot een Leader in de 2023 Gartner Magic Quadrant for Application Performance Monitoring (APM) and Observability. Gartner heeft 19 vendors geëvalueerd en heeft Dynatrace het verst gepositioneerd voor Completeness of Vision en het hoogst voor Ability to Execute.

Gartner waardeert Dynatrace-platform APM use cases image

Het is de 13e achtereenvolgende keer dat Dynatrace door Gartner in dit rapport heeft bestempeld als een Leader. “Nu organisaties steeds meer vertrouwen op multicloud en cloud-native computing voor succesvolle digitale transformatiestrategieën, is observability essentieel geworden”, zegt Steve Tack, SVP Product Management bij Dynatrace. “Wij zijn van mening dat Dynatrace's notering en het feit dat we al zo lang als Leader worden bestempeld in het Gartner APM and Observability Magic Quadrant rapport een weerspiegeling is van ons vermogen om veranderingen door te voeren en hierop te anticiperen in een voortdurend veranderende markt. Wij streven ernaar om onze klanten te helpen bij het bieden van moeiteloze en veilige digitale interacties, met analyses en automatisering op basis van uniforme observability- en securitygegevens."

Dynatrace werd ook uitgeroepen tot Customers’ Choice in de meest recente editie van het Gartner Peer Insights Voice of the Customer: Application Performance Monitoring and Observability rapport, van november 2022. In deze twee rapporten is Dynatrace de enige leverancier die wordt erkend als zowel een Leader als een Customer's Choice in deze markt.

Download gratis het 2023 Gartner Magic Quadrant APM and Observability: https://www.dynatrace.com/gartner-magic-quadrant-for-application-performance-monitoring-observability/.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei