Witold Kepinski - 10 augustus 2023

Datadog biedt nieuwe monitoring toepassingen voor generatieve AI applicaties

Datadog, een monitoring- en beveiligingsplatform voor cloudapplicaties, heeft nieuwe mogelijkheden aangekondigd die klanten helpen bij het monitoren en oplossen van problemen in hun generatieve AI-gebaseerde applicaties.

Datadog biedt nieuwe monitoring toepassingen voor generatieve AI applicaties image

Generatieve AI-gebaseerde functies zoals AI-assistenten en copiloten worden snel een belangrijk onderdeel van alle roadmaps voor softwareproducten. Hoewel deze opkomende mogelijkheden veel belovend zijn, brengt de inzet ervan in klantgerichte applicaties veel uitdagingen met zich mee, waaronder kosten, beschikbaarheid en nauwkeurigheid.

De tech-stacks die worden gebruikt in generatieve AI evolueren snel, terwijl nieuwe applicatieframeworks, modellen, vectordatabases, serviceketens en ondersteunende technologieën snel worden geaccepteerd en gebruikt. Om bij te blijven, hebben organisaties observatieoplossingen nodig die zich kunnen aanpassen en mee kunnen evolueren met AI-stacks.

Nu heeft Datadog een brede reeks generatieve AI-observeermogelijkheden aangekondigd om teams te helpen LLM-gebaseerde applicaties met vertrouwen in productie te nemen en hen te helpen gezondheid, kosten en nauwkeurigheid in realtime op te lossen.

Lees meer details hier.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei