Witold Kepinski - 22 augustus 2023

ON2IT introduceert nieuwe Zero Trust diensten

ON2IT, speler op het gebied van Zero Trust, kondigt de lancering aan van drie nieuwe diensten: Zero Trust Readiness, Zero Trust Fast Track en Zero Trust Coaching.

ON2IT introduceert nieuwe Zero Trust diensten image

De nieuwe ON2IT diensten, gebundeld onder de naam Zero Trust RFC, zijn ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het succesvol implementeren van Zero Trust. 

Steeds meer organisaties zien in dat deze benadering essentieel is om hun gegevens en resources te beschermen tegen geavanceerde aanvallen, aldus ON2IT.

ON2IT ziet dat organisaties uitdagingen tegenkomen bij het omarmen van Zero Trust, vanwege factoren zoals legacy-infrastructuren, complexe omgevingen, culturele veranderingen en de vereiste strikte toegangscontroles.

Dankzij de nieuwe advies- en implementatie diensten zegt ON2IT organisaties de begeleiding en training te geven die ze nodig hebben, afhankelijk van hun huidige situatie en einddoelen.

"Iedere organisatie is uniek en wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen bij het implementeren van Zero Trust. Het realiseren van een robuustere Zero Trust strategie is daarom niet altijd eenvoudig," aldus Marcel van Eemeren (foto), CEO van ON2IT. "Met onze nieuwe diensten kunnen we organisaties begeleiden om de Zero Trust strategie te omarmen, op een manier die past bij hun huidige volwassenheidsniveau. We zijn ervan overtuigd dat deze diensten organisaties zullen helpen om de risico's van cyberaanvallen te minimaliseren."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024