Witold Kepinski - 13 september 2023

Rabobank presenteert Rabo Identity Services op Money20/20

Voor Rabobank ontwikkelde VI Company een KYC-onboardingtool die het proces van Rabo Identity Services laat zien. De tool is ideaal voor bedrijven die wettelijk verplicht zijn om de identiteit van gebruikers vast te stellen voordat ze toegang krijgen tot de functies op een platform. Tijdens Money20/20 presenteerde Rabobank het product aan de markt.

Rabobank presenteert Rabo Identity Services op Money20/20 image

De KYC-tool biedt drie mogelijkheden om de identiteit van een gebruiker vast te stellen. Dit zijn: IBAN-Naam Check, check op een identificatiedocument en identificeren en inloggen via iDIN. In de tool worden direct alle gegevens digitaal verzameld en kan de gebruiker zelf bepalen wanneer deze het onboardingproces start. Dit zorgt voor een snelle doorlooptijd en een frictieloze ervaring voor zowel opdrachtgever als gebruiker. 

VI Company heeft het identificatie- en verificatieproces zó opgebouwd, dat het ook voor andere opdrachtgevers kan worden gebruikt. De huisstijl kan bijvoorbeeld naar wens worden aangepast. De tool, die onder Rabo Identity Services wordt aangeboden, is daarvoor een goede oplossing, aldus de twee partners.

‘Wij zijn erg trots op de samenwerking met Rabobank en de ontwikkeling van de KYC Tool. De tool, die zowel gebruiksvriendelijk is als technisch aan alle wensen en eisen van de Rabobank voldoet, is een mooie aanvulling onder de Rabo Identity Services’ aldus Nick Verschoor, CCO bij VI Company.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei