Witold Kepinski - 25 september 2023

Binqy haalt seed investering op

Binqy, een startup op het gebied van welzijn op de werkplaats die een einde wil maken aan de toenemende stroom aan mensen die uitvallen met een burn-out, kondigt een belangrijke mijlpaal aan. Het bedrijf heeft met succes een seed-investering binnengehaald van twee angel investors die Binqy's visie delen om een wereld te creëren waarin burn-out niet meer hoeft voor te komen.

Binqy haalt seed investering op image

Jelle Houben, mede-oprichter & CEO van Binqy reageert: “Je hoort en leest het overal, burnout is met een opmars bezig. Stress en druk op werk en in je persoonlijke leven worden steeds heftiger, maar toch bieden veel werkgevers nog niet een oplossing aan die daadwerkelijk werkt. Hier wilden wij verandering in brengen, en dat is tot nu toe aardig gelukt. Ons doel is om voor 2030, 1 miljoen burn-outs te hebben voorkomen. In een wereld waar overmatig stress en burn-out maar al te gewoon zijn geworden, geloven wij erin dat aan de hand van een paar laagdrempelige stappen, we miljoenen mensen kunnen helpen."

De investering zal een cruciale rol spelen in het bevorderen van Binqy's missie. Het zal worden gebruikt om het innovatieve platform uit te breiden, de gebruikerservaring te verbeteren en nog meer organisaties en individuen te bereiken met de op wetenschap gebaseerde welzijnsoplossing.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024