Witold Kepinski - 25 september 2023

HP sluit innovatie partnership Living Tomorrow

HP kondigt een nieuw partnership aan met Living Tomorrow, het innovatiecenter in Vilvoorde Belgie. Vanaf vandaag zijn in de verschillende ruimten in het moderne, futurische centrum voor technologie oplossingen van HP te vinden die bijdragen aan een innovatieve toekomst. Het partnership met Living Tomorrow is aangegaan voor en biedt ruimte voor HP om de visie op de toekomst van het werken breder te delen. Het digitale experience center is vanaf heden op afspraak te bezoeken.

HP sluit innovatie partnership Living Tomorrow image

Het Living Tomorrow Innovation Center is een splinternieuw gebouw in Vilvoorde waarin een restaurant, hotel en experimenteel innovatiecentrum gevestigd is. Living Tomorrow is een maatschappelijk demonstratie- en innovatieproject dat organisaties en mensen wil voorbereiden op, en informeren over de toekomst. Het concept heeft een rijke historie die teruggaat tot 1995 waarin het eerste innovatiecentrum werd geopend. Het huidige centrum is de zesde in lijn van dit concept en tevens de grootste. HP is in de afgelopen jaren bij meerdere projecten van Living Tomorrow betrokken geweest als partner en gaat nu wederom een partnership aan.

HP is een van de AAA partners van Living Tomorrow en voegt zich in het rijtje van partners zoals Mercedes, Securitas en Proximus. Het partnership is tussen Living Tomorrow en HP is aangegaan voor vijf jaar en stelt HP in staat om bezoekers, experts en partners samen te brengen tijdens events gedurende het jaar en de rondleidingen door het digitale experience center.

In het centrum komen technologie en de toekomst van werken en leven samen in de verschillende zones, elk met een eigen thema. De zones gaan in op de toekomst van het stadsleven, virtual reality, autonoom leven, het huis van de toekomst, future working, en gezondheidszorg. In de zones komen de oplossingen van HP op het gebied van hybride werken ook ruimschoots aan bod. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meer te weten komen over de VR-mogelijkheden van HP, 3D-printing oplossingen, de mogelijkheden van AI en datascience, en de hybride werk oplossingen van HP | Poly. Het ruim 10.000 vierkante meters tellende centrum verwacht een miljoen bezoekers aan te trekken en bovendien 100 miljoen digitale bezoekers te mogen verwelkomen.

Aansluiting hybride werken

Koen Van Beneden, Managing Director HP Benelux: ”Ik ben er trots op dat we ons mogen voegen bij een mooie lijst partners van het nieuwe Living Tomorrow innovatiecenter. Het centrum draait om hoe we in de toekomst leven en werken. Een visie die heel duidelijk aansluit op de focus van HP. Wij zetten vol in op het faciliteren van alle facetten van hybride werken en het is geweldig om te zien hoe we dat aan een breder publiek kunnen overbrengen door middel van het experience center.”

Living Tomorrow is gesitueerd op de Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde (BE) en door een ieder te bezoeken op reservering. In het centrum worden rondleidingen door het digitale experience center aangeboden. Zie voor meer informatie de website van Living Tomorrow.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024