Witold Kepinski - 29 september 2023

Schneider Electric kondigt EcoCare for Single Phase aan

Schneider Electric, speler in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, kondigt tijdens het One Ingram Micro evenement de plannen aan voor het lanceren van een nieuw serviceplan voor UPS-diensten, EcoCare for Single Phase. De nieuwe dienst vereenvoudigt UPS-beheer, minimaliseert downtime, optimaliseert onderhoud en verkleint de ecologische voetafdruk door 24/7 proactieve monitoring op afstand.

Schneider Electric kondigt EcoCare for Single Phase aan image

Het beheren, monitoren en servicen van edge-locaties door experts

EcoCare for Single Phase wordt ontwikkeld om aan de uitdagingen van edge-locaties tegemoet te komen. Bedrijven breiden hun edge computing-omgevingen sterk uit, maar missen vaak de expertise, het personeel en de zichtbaarheid om geografisch verspreide UPS-locaties te beheren. EcoCare voor Single Phase UPS is een next generation serviceplan, waarbij het dagelijkse UPS-beheer overgedragen wordt van de eindgebruiker naar serviceproviders. Experts van Schneider Electric maken gebruik van data-analyse op afstand en ondernemen actie voordat een potentieel kritiek probleem zich voordoet. Eindgebruikers profiteren van snelle responstijden voor de oplossing van mogelijk bedrijfskritische problemen.

“We zijn verheugd de plannen voor EcoCare voor Single Phase bekend te kunnen maken. In de veranderende omstandigheden wordt EcoCare ontwikkeld als efficiënte oplossing voor het beheren van UPS-systemen en zal het onze klanten helpen om gemoedsrust te krijgen voor de continuïteit van hun bedrijfsvoering”, zegt Sebastian Born (foto), VP Secure Power and Cooling bij Schneider Electric. Hij vervolgt, “Meer dan ooit hebben onze klanten de beste ondersteuning nodig om kostbare downtime en bedrijfsonderbrekingen te voorkomen."

De plannen voor de introductie van EcoCare-services werden aangekondigd tijdens One Ingram Micro evenement op 28 september in Utrecht. Verwacht wordt dat EcoCare for Single Phase vanaf januari 2024 in Nederland beschikbaar zal zijn.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei