Wouter Hoeffnagel - 06 november 2023

Luc Spaas is CEO van Caesar Groep

Caesar Groep deelt met trots dat Luc Spaas is benoemd als nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Spaas neemt het roer over van Hans van der Kooij, de oprichter van het bedrijf. Hoewel Van der Kooij de dagelijkse leiding uit handen geeft, blijft hij aan de organisatie verbonden als oprichter en aandeelhouder. Zijn dochter Charlène van der Kooij treedt toe tot de Raad van Commissarissen van Caesar Groep.

Luc Spaas is CEO van Caesar Groep image

Spaas ia al langer lid van het managementteam en bekleedde daarnaast diverse posities binnen het bedrijf. Over zijn nieuwe rol zegt Luc: "Het is een eer en een privilege om het vertrouwen te krijgen van de organisatie, de Raad van Commissarissen, aandeelhouders en de familie om de rol van CEO op me te mogen nemen bij Caesar Groep. Mijn streven is om voort te bouwen op het fundament dat Hans heeft gelegd en onze positie als een toonaangevende speler in de IT-branche verder te versterken."

Charlène van der Kooij toegetreden tot RvC

Tevens heeft Caesar Groep Charlène van der Kooij benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Als dochter van oprichter Hans van der Kooij, richt zij zich op het waarborgen van de governance, het toezicht en de culturele groei van de organisatie.

Overige leden van de RvC zijn Prof. dr. H.R. Commandeur (voorzitter), mevrouw Ing. Drs. J.W. Hollestelle en de heer Ing. K. Verpalen.

SLTN Vierkant IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024