Wouter Hoeffnagel - 06 november 2023

Timur Ozcan en Nishant Thakoerdat treden toe tot bestuur Cloud Solutionz

Cloud Solutionz, gespecialiseerd in het bouwen en beheren van cloudomgevingen, gaat verder in een nieuwe samenstelling. Enkele aandeelhouders hebben zich teruggetrokken, en per 1 oktober opgevolgd door Timur Ozcan en Nishant Thakoerdat. De bestuursleden Michael Sitaram, Ajay Goerdial en Noeranie Ramdjan blijven aan.

Timur Ozcan en Nishant Thakoerdat treden toe tot bestuur Cloud Solutionz image

Ozcan is in de rol van Service Delivery Manager verantwoordelijk is voor het leveren van onze IT-services aan klanten en interne gebruikers. Zijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de IT-services consistent blijven voldoen aan de afgesproken servicelevelovereenkomsten (SLA’s) en de verwachtingen van de klant.

CEO Michael Sitaram: ‘Met Timur halen we een bak aan ervaring binnen. Hij heeft inmiddels al bijna 20 jaar ervaring binnen de IT en heeft naam weten te maken bij gerenommeerde organisaties, waaronder diverse overheidsinstanties en Managed Service Providers. We zijn blij met zijn komst en toetreding tot het bestuur, waardoor we nu nog completer zijn.’

Nishant Thakoerdat versterkt bestuur

Naast Timur is het bestuur ook uitgebreid met Coordinator Operations Nishant Thakoerdat waarbij hij verantwoordelijk is voor het plannen, organiseren en beheren van activiteiten en middelen om projecten, processen of teams soepel en efficiënt te laten verlopen op de IT-afdeling. Zijn achtergrond als IT Recruitment Consultant heeft Nishant ook blootgesteld aan de dynamiek van teamwork en samenwerking binnen de IT-sector, wat heeft geholpen zijn natuurlijke teamgerichtheid te versterken. Die rol heeft hem bekend gemaakt met het belang van effectieve coördinatie bij het matchen van kandidaten met vacatures en bij het beheren van wervingsprocessen. Juist deze ervaring heeft zijn communicatievaardigheden nog meer versterkt en het vermogen om prioriteiten te stellen en multitasking te beheren aangescherpt.

Michael Sitaram: ‘Ondanks het verschil in zijn vorige rol en de nieuwe rol als coördinator, geloof ik dat de overdraagbare vaardigheden en inzichten die hij heeft verworven hem zullen helpen om zich snel aan te kunnen passen en te groeien in zijn nieuwe rol. Nishant kan zich gemakkelijk aanpassen aan situaties, daarbij is hij proactief, positief en enthousiast en brengt hij enorm veel energie mee in het team.’

Progress Communications BW start week 17 tm 19 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024