Witold Kepinski - 10 november 2023

HLB Witlox Van den Boomen en Wortell werken nauwer samen

HLB Witlox Van den Boomen, met meer dan 70 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven, kondigt een strategische samenwerking aan met IT-Managed Service Provider Wortell. Deze samenwerking stelt HLB Witlox Van den Boomen in staat nog beter te kunnen inspelen op de snelgroeiende behoeften van ondernemers op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, corporate finance en HR.

HLB Witlox Van den Boomen en Wortell werken nauwer samen image

HLB Witlox Van den Boomen, bevindt zich momenteel in een periode van transformatie en groei. Eerder dit jaar bekrachtigden HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast hun samenwerking. Deze organisaties vormen de nieuwe combinatie van accountants- en adviesorganisaties, met veertien vestigingen in Brabant, Limburg en de Randstad.

Per 1 november 2023 neemt Wortell de verantwoordelijkheid over voor het IT-landschap en gaan verschillende projecten van start. De drie gefuseerde organisaties zullen geïntegreerd worden in één IT-oplossing. Daarnaast worden diverse initiatieven ontplooid, waaronder de implementatie van een State of the art Azure Platform en het beheer van werkplekken. Ook zal Wortell een cruciale rol vervullen in het aanbieden van securityoplossingen. Het is voor HLB Witlox Van den Boomen essentieel om de vertrouwelijkheid en veiligheid van haar klant- en medewerkersgegevens te waarborgen. Zowel vanuit haar maatschappelijk rol als vanwege het toezicht waar zij aan onderhevig is.

HLB Witlox Van den Boomen staat al decennia bekend om haar specifieke kennis en ervaring als adviseur en accountant in het bedrijfsleven. De organisatie richt zich voornamelijk op ondernemers die een aanzienlijke groei doormaken. Deze groei brengt juridische en financiële uitdagingen met zich mee, en HLB Witlox Van den Boomen is er om hen te begeleiden. Maar de dienstverlening gaat verder dan dat. Ze denkt mee over de toekomstvisie van organisaties, waarbij ze helpt bij het bepalen van de koers en de inrichting van de organisatie. Deze unieke aanpak maakt HLB Witlox Van den Boomen tot een gewaardeerde partner voor ondernemers in groei.

Wortell, een IT-Managed Service Provider opgericht in 1997, zal een cruciale rol spelen in het ondersteunen van HLB Witlox Van den Boomen. Met vestigingen in België en Nederland is Wortell gespecialiseerd in het implementeren van Microsoft-technologieën en het leveren van Microsoft Managed Services. Dit stelt HLB Witlox Van den Boomen in staat zich te focussen op hun eindklanten en tegelijkertijd gebruik te maken van state-of-the-art IT-diensten.

Bart Wijlaars, verantwoordelijk voor IT en innovatie bij HLB Witlox Van den Boomen, vertelt: "Toen we besloten om een fusie aan te gaan, waren we op zoek naar een partner die ons kan ondersteunen in deze uitdagende transitie. We hebben in het verleden al met Wortell samengewerkt en die samenwerking verliep uitermate prettig. Daarom is het geweldig dat deze samenwerking nu een nieuwe dimensie krijgt."

Een groeiende familie

Deze samenwerking brengt het huidige beheerteam van HLB Witlox Van den Boomen in het team van Wortell. Deze collega's hebben uitgebreide expertise in cloudtransformatie en zullen een waardevolle aanvulling vormen op het al bestaande team van Wortell. Samen vormen zij een groeiende familie van experts.

Een unieke cultuurmatch

Wortell en HLB Witlox Van den Boomen hebben elkaar gevonden in een unieke cultuurmatch. Beide organisaties zijn doelgericht, snel en vooral mensgericht. Deze cultuurmatch was doorslaggevend in de keuze voor Wortell als partner. In een samenwerking als deze is de relatie essentieel. Dit soort dienstverlening is complex van aard en problemen zitten in een klein hoekje. Alleen met een uitstekende relatie kun je daarin samen echt succesvol zijn.

Danny Burlage, CEO Wortell, voegt hieraan toe: "Namens het gehele team van Wortell ben ik buitengewoon trots op de strategische samenwerking met HLB Witlox Van den Boomen. We delen niet alleen een sterke visie op groei, maar ook een gedeelde cultuur die ons met vertrouwen de toekomst in leidt. We kijken er enorm naar uit om de komende 5 jaar HLB Witlox Van den Boomen te ondersteunen in het realiseren van hun groeiambities, en zo ook onze eigen missie uit te oefenen: mensen in hun kracht te zetten het allerbeste uit zichzelf te halen met behulp van technologie. Samen gaan we bouwen aan een fijne en succesvolle samenwerking, waarmee we de klanten van HLB Witlox Van den Boomen nog beter kunnen ondersteunen.”

Deze samenwerking markeert een nieuw hoofdstuk in de groei en ontwikkeling van HLB Witlox Van den Boomen en Wortell. Samen zetten ze zich in voor het succes van hun klanten en de groei van hun organisaties.