Witold Kepinski - 14 november 2023

Open ICT en Hallo gaan samen verder

Zakelijk ICT-provider Hallo maakt de overname van managed service provider Open ICT bekend. Open ICT is onder leiding van Roy Scholten en Stein Grubben uitgegroeid tot één van de leidende managed service providers in Midden-Nederland.

Open ICT en Hallo gaan samen verder image

Met een team van 12 medewerkers biedt Open ICT Microsoft kantoorautomatisering, private cloud en telefonie oplossingen aan circa 100 MKB-klanten in de regio. Daaronder mooie namen als Flint, Stadschouwburg Utrecht, Ecorus, Phone House en vele andere trouwe klanten. Daarnaast biedt het bedrijf dienstverlening op het gebied van Linux / open source.

Roy Scholten, directeur van Open ICT: “Ik ben Open ICT bijna 20 jaar geleden begonnen en heb het IT-landschap in die periode enorm zien veranderen. De komende jaren zullen nieuwe ontwikkelingen relevant blijven, met een nadruk op security en AI. Wij zijn ervan overtuigd samen met Hallo alle uitdagingen nog beter aan te kunnen gaan, met experts op elk gebied en met nieuwe kansen voor onze medewerkers.”

Hallo CEO Barry Wissink vult aan: “Het team van Open ICT is zeer welkom bij Hallo. We werken met dezelfde technologieën en strategische partners, waaronder Microsoft en KPN. Samen kunnen we klanten nog beter van dienst zijn, met deskundige service én met nieuwe diensten. We zien uit naar de samenwerking! ”

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024