Witold Kepinski - 17 november 2023

Erik Westhovens belicht AI impact op Dutch IT Security Day

Erik Westhovens, founder van ransomwared en werkzaam bij A.S Watson Group, belicht in een keynote de impact van AI cybersecurity tijdens de Dutch IT Security Day. Dit gratis toegankelijke event van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders vindt plaats op dinsdag 21 november bij Buitenplaats Kameryck, vlakbij Woerden.

Erik Westhovens belicht AI impact op Dutch IT Security Day image

Westhovens vervangt op de Dutch IT Security Day keynote spreker Daniel van Slochteren die helaas ziek is en daardoor niet een keynote kan geven.

Westhovens zal tijdens zijn keynote, dat om 12.30 uur start, ingaan op de enorme impact van AI in de cybersecurity. Zelf ontwikkelt Westhovens inmiddels AI security toepassingen zoals de Ransomwared Autonomous SOC-dienst met een hoge mate van zelfstandigheid.

Westhovens neemt aan het eind van deze dag ook deel aan het Security Industry Expert panel met als titel 'Best Practices voor Cybersecurity', waarbij ook cybersecurity specialisten Fred Streefland en Stijn Brattinga (Jamf) aan deelnemen.  Deze paneldisucssie wordt geleid door moderator Danny Frietman.

Dutch IT Security Day: Dinsdag 21 november 2023 van 11.00 tot 18.00 uur
(inclusief lunch en netwerkborrel)

LOCATIE

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
T. 0348 400 771

Waarom gaan?

✅ Up-to-date blijven: Duik in de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity.
✅ Experts ontmoeten: Leer van vooraanstaande sprekers zoals Patric Versteeg, een erkende Cybersecurity Thought Leader, en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC).
✅ Kennis verdiepen: Kies uit een scala aan break-out sessies en ontdek geavanceerde Cybersecurity-oplossingen op onze informatiemarkt.

De toegang is gratis. Schrijf u nu in!

Door: Witold Kepinski

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024