Witold Kepinski - 05 december 2023

Tim Pfaelzer wordt General Manager en SVP Veeam EMEA

Veeam Software, speler in dataprotectie en ransomwareherstel, promoot Tim Pfaelzer tot General Manager en Senior Vice President EMEA. Pfaelzer is in deze rol verantwoordelijk voor Veeam’s bedrijfsactiviteiten in alle segmenten en markten in de regio.

Tim Pfaelzer wordt General Manager en SVP Veeam EMEA image

Pfaelzer is sinds juli 2021 werkzaam bij Veeam in de rol van Vice President Enterprise, EMEA en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector, waaronder in senior management-functies bij Dell Technologies en verschillende functies bij Adobe, Autodesk en Salesforce. Pfaelzer zet zijn uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsontwikkeling, marketing, sales leiderschap en algemeen management in voor Veeam en zijn klanten en partners in de EMEA-regio.

“In een tijd waarin het succes van elke organisatie in EMEA afhangt van de beschikbaarheid van kritische bedrijfsdata, is het essentieel dat ze snel kunnen herstellen van een storing of dataverlies”, aldus Pfaelzer. “Veeam realiseert optimale dataprotectie voor zijn klanten in EMEA dankzij een combinatie van toonaangevende innovatie en een uitstekend team van medewerkers en partners. We helpen EMEA-klanten hun organisatie draaiende te houden door elk bedrijf de meest uitgebreide mogelijkheden te bieden op het gebied van dataprotectie en ransomwareherstel. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol met al onze klanten en partners samen te werken om ervoor te zorgen dat we een veiligere toekomst kunnen opbouwen voor elke organisatie.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024