Wouter Hoeffnagel - 22 december 2023

Marcel Lücht benoemd tot Directeur Operations bij Arcadiz Telecom

Marcel Lücht is benoemd tot Directeur Operations bij Arcadiz Telecom. Lücht gaat in zijn nieuwe functie de bestaande capaciteiten van het bedrijf versterken, en inspelen op de groeiende behoefte aan gestroomlijnde en efficiënte operationele diensten.

Marcel Lücht benoemd tot Directeur Operations bij Arcadiz Telecom image

Lücht begon zijn carrière bij KPN en is een doorgewinterde telecomexpert met meer dan 20 jaar internationale ervaring. Hij bekleedde eerder ook functies bij onder meer Eurofiber en Proximus. Lücht: "Ik ben enthousiast om deel uit te maken van Arcadiz Telecom tijdens deze transformerende periode. De markt geeft duidelijk aan dat er een verschuiving is naar operationele efficiëntie, en ik ben toegewijd om onze teams te leiden naar het leveren van geavanceerde
oplossingen die niet alleen gelijke tred houden met, maar ook anticiperen op de steeds veranderende behoeften van onze klanten."

Arcadiz Telecom is een speler in connectiviteitsoplossingen in de Benelux-regio en gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en opereren van bedrijfskritieke telecommunicatienetwerken. Het richt zich onder meer op de toenemende vraag naar bandbreedte, beveiliging en efficiëntie.

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024