Witold Kepinski - 12 januari 2024

Open Line en Routz gaan strategisch partnerschap aan

Open Line, een leverancier van managed (cloud) services en expert in het innoveren en beheren van complexe infrastructuren, kondigt met trots een strategische samenwerking aan met Routz, een kennisautoriteit in IT/OT security, automation en (netwerk)infrastructuren binnen de ICT-sector.

Open Line en Routz gaan strategisch partnerschap aan image

Deze samenwerking markeert een significante stap voorwaarts in het aanbieden van uitgebreide en geavanceerde ICT-oplossingen. Open Line, bekend om haar deskundigheid in managed services en het stimuleren van innovaties, combineert haar krachten met Routz, wiens expertise ligt in het ontwikkelen, migreren en beheren van complexe (netwerk)infrastructuren.

"Dit is een natuurlijke samenwerking tussen twee bedrijven die elk uitblinken in hun respectieve domeinen", zegt Jo Verstappen, CEO van Open Line. "Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige, geïntegreerde ICT-oplossingen bieden."

De focus van de samenwerking ligt op het versterken van de positie in de markt door middel van gecombineerde expertise. Klanten van zowel Open Line als Routz zullen profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring van beide bedrijven.

"We zijn verheugd om samen te werken met Open Line", zegt John Schipper, CEO van Routz. "Deze samenwerking stelt ons in staat om kennis en kunde samen te voegen en zo klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij hun ICT-uitdagingen, en om samen verdere mogelijkheden te verkennen."