Witold Kepinski - 16 januari 2024

Referit wordt onderdeel van Futureproof Group

Futureproof Group versterkt haar positie in de regio Rotterdam en breidt haar dienstenportfolio uit op het gebied van applicatieontwikkeling en applicatie & data-integratie door de succesvolle overname van Referit. Deze strategische stap biedt Referit de mogelijkheid om te profiteren van de schaalvoordelen van Futureproof Group, terwijl Referit haar eigen identiteit behoudt.

Referit wordt onderdeel van Futureproof Group image

Sinds de oprichting in 2007 heeft Referit zich dankzij deskundige medewerkers en een sterke klantgerichtheid ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van cloud computing, applicatieontwikkeling en de inrichting van complete werkomgevingen. Het bedrijf biedt dienstenverlening op het gebied van cloud services, (CSP) licenties, IT-architectuur, security, applicatieontwikkeling en applicatie & data-integratie aan een diverse klantengroep.

Door de samenwerking met Futureproof Group kan Referit zich nog nadrukkelijker gaan richten op het bedienen van haar klanten en het verbeteren en vergroten van haar dienstenaanbod doordat er direct geprofiteerd kan worden van de additionele kennis en kunde binnen de groep. Daarnaast zal de specialistische dienstverlening van Referit bij klanten van Futureproof Group worden ingezet.

Michel de Gronckel blijft verantwoordelijk voor het technische en operationele aspect van Referit, terwijl Frans Koster zijn aandacht blijft richten op algemene en commerciële zaken. Beiden worden ondersteund met de aanvullende kennis, ervaring en middelen van Futureproof Group. Michel de Gronckel benadrukt: “Gezien de snelheid waarmee het ICT-landschap zich ontwikkelt en de wens om ons dienstenaanbod te vergroten en te verbeteren, zijn wij tot de conclusie gekomen dat we die ambitie versneld waar kunnen maken als we aansluiting zoeken bij een gerenommeerde groep van ICT-dienstverleners. Die professionele groep dienstverleners hebben we gevonden in Futureproof Group. Referit zal binnen deze sterke groep van ICT-bedrijven nauw gaan samenwerken met de andere onderdelen van Futureproof Group. We hebben ontzettend veel vertrouwen in de samenwerking en kijken uit naar de volgende groeifase voor Referit en onze gewaardeerde klanten.”

De acquisitie van Referit past uitstekend in de groeistrategie van Futureproof Group, waarmee de positie van Futureproof Group in de regio Rotterdam verder wordt uitgebreid. Daarnaast wordt door de overname van Referit ook het productportfolio van Futureproof Group op het gebied van applicatieontwikkeling en applicatie & data-integratie verder versterkt.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V3