Wouter Hoeffnagel - 24 januari 2024

Jan Jaap Kolleman leidt Data Science & BI Practice bij The Digital Neighborhood

Jan Jaap Kolleman (foto) is benoemd tot hoofd van de Data Science & Business Intelligence (BI) Practice van The Digital Neighborhood, een gemeenschap van dertien onafhankelijke techbedrijven gespecialiseerd in Microsoft Cloud en AI. Ook wordt Kolleman lid van het Management Board van The Digital Neighborhood.

Jan Jaap Kolleman leidt Data Science & BI Practice bij The Digital Neighborhood image

Kolleman beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de Microsoft-wereld. Zo was hij van 2006 tot 2008 Managing Director bij Exact Software Nederland, onderdeel van het Executive Committee, en was hij lid van het SDL Executive Committee van 2008 tot 2014. Sinds 2016 is hij CEO bij Active Professionals, een recente toevoeging aan The Digital Neighborhood.

In zijn nieuwe rol bij The Digital Neighborhood gaat Jan Jaap de uitbreiding en ontwikkeling van de Data Science & BI Practice van de groep leiden. Deze rol is een aanvulling op de bredere strategie van de groep, die ook de andere Neighborhood Practices omvat: Cloud Consultancy & App Development, Cloud Infrastructure & Security en Business Management Solutions. The Digital Neighborhood wil blijven investeren in toptalent in deze vier focusgebieden om te voldoen aan de groeiende vraag vanuit haar 2.400 klanten.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024