Witold Kepinski - 01 februari 2024

Levi9 bundelt krachten met LifeLine Ukraine voor CIRNAT project

Levi9 is verheugd om een samenwerking aan te kondigen met LifeLine Ukraine. LifeLine Ukraine ondersteunt burgers, veteranen, NGO's, kleine bedrijven en organisaties voor gemeentelijke infrastructuur in Oost-Oekraïne in hun streven om te overleven en te gedijen tijdens en na de oorlog. Deze samenwerking draait om het CIRNAT-project, een gericht initiatief dat tot doel heeft het potentieel van technologie te benutten voor ondersteuning van de gemeenschap.

Levi9 bundelt krachten met LifeLine Ukraine voor CIRNAT project image

Project CIRNAT (Critical Infrastructure Rapid Needs Assessment Tool)

Het Levi9 Delivery Center in Lviv bouwt momenteel een oplossing die kritieke infrastructuuroperators in Oekraïne zal ondersteunen, zoals water-/rioolbedrijven, energiebedrijven, ziekenhuizen en weg- en spoorweginfrastructuurbedrijven. Vooral degenen die schade ondervinden nabij de actieve militaire frontlinie zullen deze toepassing gebruiken om financiering aan te vragen voor de wederopbouw van het land. Het project wordt ondersteund door de Nederlandse ambassade in Kyiv en het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Zodra CIRNAT online is, zal het snel de meest urgente kwesties identificeren bij kritieke infrastructuurprojecten in Oekraïne en Oekraïense gemeentelijke bedrijven verbinden met Europese en Amerikaanse financiering en ondersteuning (bijv. Wereldbank, EIB, EBRD, VN). "Via dit project kunnen we een positieve invloed hebben op het leven van de Oekraïense bevolking die leeft binnen het grondgebied van de grenzen van 2022", aldus Jeroen Ketting, oprichter van LifeLine Ukraine. "Met een sterke aanwezigheid en kantoren in Oekraïne is Levi9 diep verbonden met de gemeenschap die we bedienen. Deze samenwerking met LifeLine Ukraine is een natuurlijke uitbreiding van onze toewijding aan de regio, waarbij onze technische expertise wordt afgestemd op de echte behoeften van individuen."

"Als Levi9 zijn we diep betrokken om Oekraïne en onze collega's te helpen tijdens deze verschrikkelijke tijden. Daarom hebben we de afgelopen jaren op verschillende manieren samengewerkt met LifeLine Ukraine en we ondersteunen volledig hun initiatieven en doelen, we zijn een trotse partner. Het CIRNAT-project tilt deze samenwerking naar een hoger niveau en geeft ons de kans om bij te dragen met het gebruik van onze softwareontwikkelingscapaciteiten om een belangrijk technologieplatform te creëren, een platform dat zal helpen Oekraïne opnieuw op te bouwen", aldus Menno de Jong, oprichter en bestuurslid bij Levi9. "We kijken ernaar uit om vooruitgang te boeken in dit partnerschap met LifeLine Ukraine, gedreven door gedeelde doelen en een gezamenlijke visie op ondersteuning van de gemeenschap en empowerment."

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024