Wouter Hoeffnagel - 05 februari 2024

Marcel Janssen gaat als General Manager Outstanding24 leiden

De 43-jarige Marcel Janssen (foto) is per 1 februari benoemd tot General Manager bij Outstanding24. Deze software scale-up maakt onderdeel uit van de ontwikkelaar van creditmanagementsoftware Onguard by Visma.

Marcel Janssen gaat als General Manager Outstanding24 leiden image

Janssen volgt Floor Stam (foto) op, die de overstap maakt naar een ander bedrijf binnen Visma. Stam was sinds februari 2021 commercieel verantwoordelijk voor Outstanding24 en vervulde sinds vorig jaar de rol van General Manager.

Groei en kruisbestuiving stimuleren

Als General Manager bij Outstanding24 gaat Janssen zich richten op zowel het versnellen van de bestaande groei van het mkb-klantenbestand, als op het uitbouwen van partnerships met accountantskantoren. Daarnaast richt hij zich op het uitbreiden van de samenwerking van Outstanding24 met andere Visma-labels, om zo kruisbestuiving te stimuleren.

De nieuwe General Manager van Outstanding24 begon zijn carrière als accountmanager bij een financiële instelling. Later werd Janssen relatiemanager bij hypotheekdienstverlener Stater N.V. Bij deze organisatie bekleedde hij ook de rol van Lean Consultant. De afgelopen negen jaar werkte Janssen bij Visma-bedrijf PinkWeb, waarvan de laatste twee jaar als Product Director. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling en voor het opzetten en onderhouden van partnerships met de andere Visma-bedrijven.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024