Wouter Hoeffnagel - 19 februari 2024

Axxius sluit zich aan bij TTNL

Axxius sluit zich aan bij data management en hybride multi-cloud provider TTNL. Axxius is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, migreren en beheren van integratie-, infrastructuur- en cloudomgevingen.

Axxius sluit zich aan bij TTNL image

De overname van Axxius is onderdeel van de Buy & Build-strategie van TTNL, waarbij het steun krijgt van investeerders FIELDS Group. Het wil hiermee zijn positie als IT-dienstverlener op de Europese markt versterken. Michel Luxembourg, CEO TTNL Groep: “In Axxius hebben we een toegewijd en loyaal team gevonden dat dezelfde passie deelt om complexe IT-uitdagingen op te lossen met de hoogste klanttevredenheid. Bovendien richten we ons beiden op het ontwikkelen van klantrelaties bij enterprises, commerciële- en overheidsorganisaties. Axxius omarmt dezelfde drive die ook sterk verankerd is in de bedrijfscultuur van TTNL. Nu we onze krachten bundelen, kunnen we onze dienstverlening aan klanten verder verbeteren en verdiepen. Onze adviserende rol in software wordt nu aangevuld met management-, implementatie- en integratiediensten. We zijn zeer trots dat Axxius deel uitmaakt van de TTNL Groep"

Axxius is opgericht in 1997 door Peter Frederiks. Het is een dienstverlener op het gebied van integratie software, cloud, infrastructure as code en automation oplossingen voor medium- en large-enterprises, financiële instellingen en overheden. "Na 26 jaar van organische groei is het tijd voor Axxius om de volgende stap te zetten. Qua dienstverlening vullen we elkaar enorm goed aan en dankzij deze integratie kunnen we versneld doorgroeien en toegevoegde waarde leveren", aldus Frederiks. "Ik ben enorm trots dat Axxius onderdeel wordt van TTNL. Deze samenwerking geeft hernieuwde energie om me in te blijven zetten voor verdere groei en ontwikkelingen.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024