Witold Kepinski - 20 februari 2024

City of London verruilt Oracle voor SAP ERP

De City of London, het financiële district van Londen, heeft gekozen voor SAP als nieuwe Enterprise Resource Planning (ERP)-softwareoplossing. De Britse overheidsinstantie is nu op zoek naar een ervaren systeemintegrator (SI) om de implementatie van SAP te leiden en te leveren in een volledig geïntegreerde cloudomgeving.

City of London verruilt Oracle voor SAP ERP image

De City of London gebruikte tot nu toe een Oracle E-business Suite 12-systeem voor financiën en vastgoedbeheer. Andere leveranciers leverden de resterende ERP-functies, waaronder HR en salarisadministratie.

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft de City of London gekozen voor SAP als nieuwe ERP-leverancier. De keuze voor SAP is gebaseerd op de brede functionaliteit, de schaalbaarheid en de bewezen reputatie van de software.

De City of London is nu op zoek naar een SI die de implementatie van SAP kan leiden en leveren. De SI moet ervaring hebben met SAP-implementaties en cloudmigraties. De deadline voor het indienen van offertes is 20 maart 2024.

De migratie naar SAP en de cloud is een belangrijke stap voor de City of London. De nieuwe ERP-omgeving zal de efficiëntie en de productiviteit verhogen en de City of London in staat stellen om beter te voldoen aan de veranderende behoeften van haar stakeholders.

Lees meer details in The Register.